👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zmień Tuska na Kaczyńskiego, Putina na Rydzyka i NKWD na moherowe berety i będzie git:)
Specjalnie założyłeś konto żeby wrzucić tutaj swoje wypociny? A może twoja babka to wymyśliła a ty w paincie wstawiłeś swój podpis. Kampania się zaczyna to i maniakom kaczki ciśnienie skacze?

huligan1 Zmieniłbym ale Rydzyk i Mohery to problem wewnątrz kraju w gruncie nieistotny, raczej zabawny. A to ma nawiązywać do tego co jest najważniejsze - polityka zagraniczna. A w polityce zagranicznej rząd PO-SLD daje d*py każdemu dookoła.
Astarot domyślam się że jesteś fanatykiem PO, bo tylko oni dają się jeszcze tak manipulować. I nie, nie jestem za Jarkiem tylko za KNP no ale co ty możesz o tym wiedzieć.
Astarot domyślam się że jesteś fanatykiem PO, bo tylko oni dają się jeszcze tak manipulować. I nie, nie jestem za Jarkiem tylko za KNP no ale co ty możesz o tym wiedzieć.

Przejęzyczenie, widać myślałem o przyszłości, bo nie ma co ukrywać że z PSL już ciężko będzie PO zrobić koalicję. A PO-SLD to marzenie Michnika. Pewnie im się uda.

Cytat:
zmień Tuska na Kaczyńskiego, Putina na Rydzyka i NKWD na moherowe berety i będzie git:)
Wiem, że fajnie jest sobie modnie pojeździć, ale to nie pasuje. Gorąciutko pozdrawiam.
Moose Elkson napisał/a:
Gorąciutko pozdrawiam.
Gorąciutko ?!?!?!?! Skąd wziąłeś to pedalskie określenie (lub jak wolisz: określonko) ???
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

Juz zarty Sztrasburgera sa lepsze od tego gowna wyborczego (sie komus dobrze po kielbasie sralo).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie