zmień Tuska na Kaczyńskiego, Putina na Rydzyka i NKWD na moherowe berety i będzie git:)
Specjalnie założyłeś konto żeby wrzucić tutaj swoje wypociny? A może twoja babka to wymyśliła a ty w paincie wstawiłeś swój podpis. Kampania się zaczyna to i maniakom kaczki ciśnienie skacze?
podpis użytkownika
"Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy

huligan1 Zmieniłbym ale Rydzyk i Mohery to problem wewnątrz kraju w gruncie nieistotny, raczej zabawny. A to ma nawiązywać do tego co jest najważniejsze - polityka zagraniczna. A w polityce zagranicznej rząd PO-SLD daje d*py każdemu dookoła.
Astarot domyślam się że jesteś fanatykiem PO, bo tylko oni dają się jeszcze tak manipulować. I nie, nie jestem za Jarkiem tylko za KNP no ale co ty możesz o tym wiedzieć.
Astarot domyślam się że jesteś fanatykiem PO, bo tylko oni dają się jeszcze tak manipulować. I nie, nie jestem za Jarkiem tylko za KNP no ale co ty możesz o tym wiedzieć.

Przejęzyczenie, widać myślałem o przyszłości, bo nie ma co ukrywać że z PSL już ciężko będzie PO zrobić koalicję. A PO-SLD to marzenie Michnika. Pewnie im się uda.

Jak tak wam strasznie zle z tym PO to przerzuccie sie na PiS, ew kretyni ktorzy twierdza ze jak wybiora partie JKM czy Palikota to bedzie lepiej niech najpierw k🤬a poczytaja troche to sie dowiedza ze i tak jeden z nich musialby zrobic z koalicje z PO/PiS, w tym kraju nigdy dobrze nie bedzie wiec jedyna rada to sp🤬alac jak najdalej

Cytat:
zmień Tuska na Kaczyńskiego, Putina na Rydzyka i NKWD na moherowe berety i będzie git:)
Wiem, że fajnie jest sobie modnie pojeździć, ale to nie pasuje. Gorąciutko pozdrawiam.
Moose Elkson napisał/a:
Gorąciutko pozdrawiam.
Gorąciutko ?!?!?!?! Skąd wziąłeś to pedalskie określenie (lub jak wolisz: określonko) ???
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

Wez koles wyp🤬alaj z tymi swoimi wypocinami na onety i inne cholerstwa. Weź ze soba mohery i kaczynskiego z resztą łajz.

leje na politykę sikiem prostym przerywanym ale najzabawniejsze jest dla mnie to, jak to zwolennicy PO cisną wszystkim tym, co wytykają palcem dla PO, od razu zarzucając im, że są z PISu i że potrafią tylko hejtować, więc się pytam " a popatrzał Tyś k🤬a dziś w lustro?"

Juz zarty Sztrasburgera sa lepsze od tego gowna wyborczego (sie komus dobrze po kielbasie sralo).