📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
Calkiem dobrze sie to ogladalo, kilka ciekawych wnioskow na temat naszego swiata tam przedstawili, nie super odkrywczych ale dobrze ukętych
No to ja jestem za głupi, bo nie zrozumiałem - ktoś mądrzejszy wytłumaczy?
sothis napisał/a:
Tlumaczy to, ze jak wpuszczamy do europy bezowych, to w wyniku dawania im dupy przez biale karyny, z czasem czysta rasa biala wyginie, bo zostana juz tylko mieszance.
Pozdro
sothis napisał/a:
Chodzi o to że nasze dzieci czeka świat w którym panować będą owczarko-jamniki i że to będzię so dupy świat ogólnie.
ZaSwojePiję napisał/a:
Tlumaczy to, ze jak wpuszczamy do europy bezowych, to w wyniku dawania im dupy przez biale karyny, z czasem czysta rasa biala wyginie, bo zostana juz tylko mieszance.
Pozdro
Daj spokój, sam przyznał że jest za głupi, do Niemców go wysłać, a nie tłumaczyć takie banalne rzeczy jak jeden plus jeden to dwa, właśnie przez takich mamy teraz powywracane wszystko do góry nogami.
humalien napisał/a:
bo psy są hodowane na pokaz. człowiek to troche wiecej niż zabawka ku uciesze średnio-bogatych ludzi
Zdrowe, białe, czyste rasowo społeczeństwo jest dużo bardziej inteligentne, pracowite i na każdej płaszczyźnie lepsze od każdej innej brudnej rasy bądź mieszkanki białych z błotnymi rasami. Chorobą tego świata brudna czarna rasa i ścierwo ruskie. Ten tyfus nie powinien istnieć na tej planecie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie