Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Gdybyś prowadził działalność gospodarczą, to zauważył byś, że sukcesywnie zacieśnia się limity transakcji gotówkowych.
Teraz maksymalna kwota będzie wynosić 8tyś. Prawdopodobnie jesteś etatowcem, a to tłumaczy wszystko. Również Twoją postawę wobec szczepień.
A mnie zastanawia dlaczego np protestujący nie założą partii politycznej która będzie głosiła postulaty całkowicie antylokdałnowe? Przecież od cholery ludzi nie chodzi na wybory "bo nie ma na kogo głosować", więc jakby ruszyli tyłki to można sejm do góry nogami postawić. Może się zgłosisz kandydaturę?

Bardzo ładne, lać foliarzy. To takie same dzbany jak socjaliści.
Idz zdechnij w ciszy.
Bardzo ładne, lać foliarzy. To takie same dzbany jak socjaliści.
Idz zdechnij w ciszy.
A Ty serio nie kumasz kto jest za tym żeby w Europie wybuchły takie zamieszki? Podpowiem wujek Putin, to jemu zależy na destabikizacji w Europie i to jego trole rozsyłaja fake newsy o szkodliwych szczepionkach i takie debile jak Ty łykaja takie głupoty i potem wychodzą na miasto robić zadymy. Więc idź sobie gdzie indziej być pachołkiem kremla
Jesli zyjesz w strachu, a nie w milosci i logice to juz jestes stracony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie