👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
garota napisał/a:
No zajebiście
A reszta to jakieś spiskowe dyrdymały... Tu jest sadol a na nagraniu jest pałowanie. Idz ubierz czapeczkę z folii alu to może pomoże.
No nie! Pisowska policja!
Czy KE wyraziło jakieś zaniepokojenie czy coś?
Czy KE wyraziło jakieś zaniepokojenie czy coś?
Bardzo ładne, lać foliarzy. To takie same dzbany jak socjaliści.
@czlowiek_zly
Jak maja lac foliarzy to powinni stac pod punktami szczepien
Jak maja lac foliarzy to powinni stac pod punktami szczepien

Oho widze naukowcy z sadistica i yt sie wyłonili. Jak skończycie chociaż gimnazjum to może coś skumacie.
Dobrze ze przynajmniej juz Izrael ze swoimi 5ma dawkami wrocil do normlanosci
juz nie moge sie doczekac u nas... jak przez naszych foliarzy sie nie uda to wyjezdzam do Australi bo tam przynajmniej sa lockdowny
btw:

btw:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie