Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Protest nauczycieli
bylewolne • 2019-04-28, 10:46
Sytuacja sprzed świątecznego telewizora...
Kuzynka strajkujaca nauczycielka: jak mogą atakować chrześcijan i to jeszcze w święta.
Ja: to tak jakby nauczyciele strajkowali w trakcie matur.

Musiałem uciekać rękami przed drewniana linijka.
Zgłoś
mygyry 2019-04-28, 10:49 14
Jak strajkująca nauczycielka to niech wyp🤬ala w szkole okupować a nie w domu przed tv siedzieć.
Zgłoś
Halman 2019-04-28, 10:59
wszędzie ci strajkujący nauczyciele...

no już boję się otworzyć lodówkę...
Zgłoś
Konto usunięte 2019-04-28, 11:14 4
a kiedy mają strajkować? W wakacje? To tak jakbyś strajkował i usunął konto z sadola. Nikogo ale k🤬a dosłownie NIKOGO to nie obejdzie. Więc poc🤬j?
Zgłoś
mygyry 2019-04-28, 11:20 7
@up Ale jednym z ich argumentów jest, że ciężko pracują w wakacje i ferie haha Ale strajk na wakacje zawiesili, żeby kasa za friko wpadała
Zgłoś
Konto usunięte 2019-04-28, 11:52 12
bylewolne napisał/a:

Sytuacja sprzed świątecznego telewizora...
Kuzynka strajkujaca nauczycielka: jak mogą atakować chrześcijan i to jeszcze w święta.
Ja: to tak jakby nauczyciele strajkowali w trakcie matur.
Musiałem uciekać rękami przed drewniana linijka.

Była zapłakana kuzynka

Były roześmiane nauczycielki

To teraz będzie Kuzynka strajkująca nauczycielka
Zgłoś
freaky 2019-04-28, 11:55
Ale nikt nie pisze o zapłakanej matce, której syn przetrącił szczękę.
Zgłoś
bleblebator1 2019-04-28, 12:20
freaky napisał/a:

Ale nikt nie pisze o zapłakanej matce, której syn przetrącił szczękę.

Za to że jest nauczycielką i strajkuje

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
~Velture 2019-04-28, 12:47 7
Jeśli nauczyciele tak są pazerni na kasę to nawet rozumiem. Każdy chce więcej.
Tylko ja bym chciał aby się każdy z nich rozliczał ze skarbówką z hajsu za korepetycje.
ŻADEN się nie rozlicza z tego.
Sam pamiętam jak chodziłem na korki z francuskiego. Godzinka to było 40zł. I mówię o czasach gdzie paliwo mieliście po 2zł a minimalna krajowa to było 700zł.

Teraz wpisuję na olx bez żadnych filtrów "korepetycje matematyka nauczyciel" i zaraz po sponsorowanych mamy:

Tam nawet zniżki grupowe są więc taki jeden nauczyciel przez godzinę może zainkasować kilka razy więcej w tym samym czasie.

No i niech taki nauczyciel przykładowo sobie da 50zł/h i weźmie 1h dziennie tylko sprzeda.
No to mamy 1000-1500zł NETTO, bo jak wiemy żaden z nauczycieli nie rozlicza się z tych pieniędzy więc 100% leci do kieszonki.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
mygyry 2019-04-28, 13:04 5
@up A na korepetycjach mogą dać swoim klientom do sprawdzania zadania domowe i kartkówki swoich uczniów, k🤬a genialne
Zgłoś
McQurwa 2019-04-28, 15:29
Moje żądania napisałam dla Was na tablicy

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
petru23 2019-04-28, 15:39
A kuzyknę to już można r🤬ac? Czy jeszcze za bliskie pokrewieństwo?
Zgłoś
propan-butan 2019-04-28, 15:40 2
Buehehe rządzący debile mają pretensję o logikę strajkujących, no bo dla władzy najlepiej, by było jakby strajkowali w wakacje, mogliby ich wtedy spokojnie olać, a tak trzeba się teraz "dobrem uczniów" zasłaniać
Zgłoś
Radbug 2019-04-28, 15:41 1
Teraz w kręgach nauczycielskich krąży śmieszniejszy dowcip. Leci tak samo, tylko zmienia się zdanie na:

"To tak jakby nauczyciele naprawdę zaczęli pracować tylko te 18 godzin tak jak myśli społeczeństwo."

Z tym, ze to nie żart, a akcja jaką po zawieszeniu strajku zamierzają wprowadzić nauczyciele. Śmiejmy się dalej.
Zgłoś
mygyry 2019-04-28, 15:51 4
@up To w ramach tej akcji niech pracują 40 godzin tygodniowo w swoim miejscu pracy? Zajebiście, że z przywileju wykonywania części obowiązków w domu zrobili zarzut, więc k🤬a niech siedzą 8 godzin dziennie w szkole niezależnie od ilości godzi lekcyjnych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie