Wczorajszy protest przeciwko dyskryminacji Polaków w UK, który odbył się w Londynie. Mało mi oczy z orbit nie wyskoczyły, gdy zobaczyłem poniższe zdjęcie.
podpis użytkownika
In vino veritas
Konto usunięte
2014-02-25, 10:53
Co w tym dziwnego, przecież to oni są właścicielami Polski, chcą mieć monopol na robienie Polaków w c🤬ja.
Przegięli!!! geniusze marketingu, ciekawe jak odbiorą to brytole gdy zobaczą jak Polaki miziają się z najmniej reprezentatywną mniejszością świata (nie licząc c🤬ków).
Konto usunięte
2014-02-25, 11:03
Szefowie wszystkich szefów przyjechali zobaczyć ja ludzie protestują przeciwko ich władzy.
Konto usunięte
2014-02-25, 11:13
te ż🤬dostwo niczym się nie różni od zasiłowców, który się tam stawili. oba pazerne
gwarant, że żaden Polak, który ma przyzwoitą pracę i zna dobrze język tam się nie pojawił bo wstyd.
Konto usunięte
2014-02-25, 11:14
Ż🤬dzi powinni się wstydzić, że noszą brody. Nie zasługują na ten zacny atrybut.
Pewnie już pasjami wywęszyli zarobek na tym....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Konto usunięte
2014-02-25, 11:49
Wszyscy wyżej,
A może ci Ż🤬dzi czują się Polakami, mają polskie obywatelstwo lub tu swoich przodków pochowanych? Nie wszyscy ortodoksyjni Ż🤬dzi są źli. Nie wszyscy Polacy to złodzieje. Nie wszyscy Rosjanie to komuniści. Nie każda kobieta z Niemiec jest brzydka, a Amerykanin gruby.
Nie ma to jak być mega sadystycznym rasistą przed monitorem własnego komputera.
Konto usunięte
2014-02-25, 11:54
Moim zdaniem to genialne zagranie: pomyślcie, teraz jak ktoś będzie narzekał na Polaków to można powiedzieć, że jest antysemitą i nienawidzi ż🤬dów, a na zachodzie to tak jakby komuś w dupę pal wsadzić od razu się prostuje
Ten po prawej kogoś mi przypomina :
A paszli do sklepu po izraelską flagę!
Konto usunięte
2014-02-25, 12:53
Akurat oni się cieszą że w Polsce odzyskują nieruchomości.
Konto usunięte
2014-02-25, 12:53
Polak ż🤬d dwa bratanki ż🤬dek pije polak bez szklanki
Konto usunięte
2014-02-25, 13:42
Komentarze na górze utwierdzają mnie, że nienawiść/nietolerancja do polaków za granicą jest całkowicie uzasadniona. Pod jednym i tym samym tematem staramy się wybielić nasz naród, pokazać siebie od najlepszej strony (BO POLACZE WALCZYŁY O ANGLIE), a wszystkie inne narodowości opluć i wyśmiać.