👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up Powiedz że żartujesz. Muzułmańskie świnie to najgorsza zaraz na współe z lewactwem przez które dostają tyle przywilejów. Wiara katolicka to jedna sprawa a jednostki z kościoła które są pedofilami to druga. Jest procentowo znacznie więcej gejów pedofilii niż księży.
Wchodzi do sklepu ksiądz, pedofil i złodziej. A to dopiero pierwszy klient tego dnia.
..

Robi się tu momentami jak na frondzie, wystarczy na krk coś powiedzieć i od razu człowieka od lewaków zwyzywają (dalej nie wiem co to właściwie znaczy, bo patrząc po przypadkach użycia dochodzę do wniosku że lewak to człowiek o innych poglądach).

Ale nie martwisz sie ze pedofile sa gdzie indziej rowniez? Przeciez nie chcesz pedofilii nie?
Oczywiście, że są ważniejsze problemy w tym kraju. Wszyscy zastanawiają się, dlaczego sprawy pedofilii wśród księży są tak nagłaśniane. Otóż jest pewna różnica między księdzem a np. elektrykiem - ksiądz jest osobą DUCHOWNĄ, która powinna być WZOREM moralności dla katolika i pośrednikiem między Bogiem a wierzącym. Kapłan jest ostatnią osobą, po której człowiek spodziewałby się tak obrzydliwych skłonności i czynów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie