Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mjr 2012-11-07, 23:23 1
K🤬a, jeden pop🤬lony nie umie pisać po polsku, a drugi ma jakieś problemy i musi sobie wszędzie dużą literę jebnąć...

podpis użytkownika

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-07, 23:24
Mądry nie zapyta a głupi powie że tak musi być...

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
smyndryl 2012-11-07, 23:27
@ulthart
To chodzi o ten bardziej "niszowy" towar

A ja sie ubieram w demobilach i w "lumpach" rozmaitych, tam to dopiero przeceny są ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 23:51
straatveger napisał/a:

Ten Pedalinek na hardzie dodaje jakieś męskie manekity z pałami z plastyku i każe siębie nazywać homosexualistą.

TEMAT : sadistic.pl/meskie-lale-vt149025.htm

Się k🤬a nie zesraj. Odkryłeś fakty których sam Rutkowski by się nie powstydził.
Dobra, co w tym niepojętego jest dla Ciebie, hęę?
Zgłoś
ukcioo 2012-11-08, 0:01
nigdzie nie ma mowy o zadnej przecenie, a sapiecie jak stare dziady...
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-11-08, 0:05 1
a co byś k🤬a chciał że by kurtki zimowe jeszcze za nim zimno się zrobi przeceniali ,tyle co pod naklejką to w lutym będzie
jednym słowem wydymali cię bez mydła

podpis użytkownika

Zgłoś
=CAMEL= 2012-11-08, 0:15
Wiem, ale nie powiem kto się dał zrobić w c🤬ja
Zgłoś
dizzydom 2012-11-08, 0:48
gówno prawda. pomijając to, że to gówniana sieciówka, zmuszony byłem tam kupić spodnie. Metka TURBO PRICE, na metce spodni które wybrałem 109 zł, na pozostałych 119 naklejone ceny. oczywiście przy kasie babeczka mi wyskakuje 119 zamiast 109, które były ceną obowiązującą, tłumacząc się, że 'zapomnieli nakleić'. o 10 zł z tą brudną szparą się kłócić nie będę, ale ten lichwiarski sklep będę omijał szerokim łukiem.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-08, 1:03
Kiedyś wydawałem 3-4 tysiące na ciuchy na dziś dzień wydaje 20-400 zł rocznie zależy od roku, wole nie głodować niż chodzić odpicowany a brak mi bedzie na rozrywkę. I jak widze jak ktos tyle kasy wywala to mi sie serce kraja, no chyba że masz jej dużo.
Zgłoś
xblazex 2012-11-08, 1:22
pop🤬lony napisał/a:

zniszki

Hause to c🤬j,ten to poleciał dopiero po całości

podpis użytkownika

A beautiful way to become infected, alone or with others
Zgłoś
dth 2012-11-08, 3:38 1
Mogłeś przekręcić, bo kark boli. To kwestia 20 sekund, a jak ludziom ułatwiasz życie...
Zgłoś
damina 2012-11-08, 10:09 1
To jeszcze nic taka przecena. Ja po przyjsciu z reserved chciałem sprawdzić o ile przecenioną kupiłem bluze. Przecena pisała na 169 z groszem a pod metka 139. Poszedłem do sklepu i zaczołem im k🤬ować i stałem przy kasie i mówiłem ludziom żeby odlepiali metki i sprawdzali ile płacą za "Zajebista przecene" Połowa ludzi rezygnowała z zakupu...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-08, 12:24
damina napisał/a:

To jeszcze nic taka przecena. Ja po przyjsciu z reserved chciałem sprawdzić o ile przecenioną kupiłem bluze. Przecena pisała na 169 z groszem a pod metka 139. Poszedłem do sklepu i zaczołem im k🤬ować i stałem przy kasie i mówiłem ludziom żeby odlepiali metki i sprawdzali ile płacą za "Zajebista przecene" Połowa ludzi rezygnowała z zakupu...

Zgłoś
eddie85 2012-11-08, 16:57
Zupełnie jak film na "faktach autentycznych" heh.
Zgłoś
kopimen 2012-11-08, 21:49
dizzydom napisał/a:

gówno prawda. pomijając to, że to gówniana sieciówka, zmuszony byłem tam kupić spodnie. Metka TURBO PRICE, na metce spodni które wybrałem 109 zł, na pozostałych 119 naklejone ceny. oczywiście przy kasie babeczka mi wyskakuje 119 zamiast 109, które były ceną obowiązującą, tłumacząc się, że 'zapomnieli nakleić'. o 10 zł z tą brudną szparą się kłócić nie będę, ale ten lichwiarski sklep będę omijał szerokim łukiem.

Brudną szparę to masz między zębami. Kto Cię zmuszał do kupienia tam spodni ? Praca w takiej sieciówce lekkim chebem nie jest biorąc pod uwagę wyzysk lpp. Nie ma opcji żeby pracownicy dokładnie sprawdzili każdą rzecz przy nawale roboty, którą maja do ogranięcia. Najczęściej cwani klienci odklejają metki, lub doklejają z mniejszą ceną i potem sprzedawcy z własnej kieszeni muszą wykładać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie