📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:38

To jest nic. W jednym ze sklepów z "outleltową" odzieżą i obuwiem kupiłem sobie buciki w cenie 219 PLN. Po około 4 miesiacach zajrzałem tam znów i te same buty kosztowały już 299 PLN. Po jakimś czasie po raz kolejny odwiedziłem owy sklep. Buty były w promocji przecenione z 399 PLN na 279 PLN

teraz się obudziłeś? normalna rzecz w każdym sklepie nawet w spożywczym są takie przeceny i promocje...
łacznie z cocacolą za 18zł w czteropaku, a pojedyńcze butelki po 4,20zl...
łacznie z cocacolą za 18zł w czteropaku, a pojedyńcze butelki po 4,20zl...
Dobra wrzuta. Znam to z własnej autopsji. W Rzeszowie zwijał się jeden sklep sportowy (C.H Europa) Akurat przechodziłem i zauważyłem że sklep jest cały obklejony ogłoszeniami (Wszystko -50%) No to myślę wpadam, może upoluję jakąś bluzę, buty lub kurtkę na jesień. Przeglądam wieszak z bluzami i patrze cenach już obniżonych. Wszystkie około 220zł. Wydało mi się to dziwne gdyż często bywałem w takich sklepach i bluzy przeważnie tyle kosztowały przy normalnej cenie. Patrze na stare przywieszki a tam na każdej około 480~500zł (nawet na najprostszych bluzach z samym znaczkiem firmy)
Teraz należy wrócić do stwierdzenia "stare przywieszki". Łatwo się domyślić ze zostały zrobione tylko po to by stworzyć wrażenie ogromnej obniżki.
Teraz należy wrócić do stwierdzenia "stare przywieszki". Łatwo się domyślić ze zostały zrobione tylko po to by stworzyć wrażenie ogromnej obniżki.

W New Yorkerze znalazłam spodnie "w przecenie". Z 29.90zł, na 129,90.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie