👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda jak fake, a poza tym kompletna prowizorka
Schyla się do ciężaru, oddycha jakby nurkował no i te cegły, toż to samo powietrze

Wydaje mi się że jednak nie fejk. Gość wziął oddech jeszcze przed schyleniem się po ciężar i na tym jednym wdechu zrobił powtórzenie... Niedotlenienie mózgu tak zwane.
podstawowych funkcji zyciowych ten bambus nie potrafi obsluzyc swoim malym mozgiem!!! oddychanie to pierwsza rzecz jakiej sie trzeba nauczyc zaraz po tym jak mija sie wagine matki!!! taka prawda zalosne ze niektorzy sie tego nie ucza....

lepiej zaczynać ćwiczyć z niczym niż w ogóle nie ćwiczyć
ale sam fakt że 2 pustaki i odleciał ! masakra ;D

Cytat:
lepiej zaczynać ćwiczyć z niczym niż w ogóle nie ćwiczyć
dlaczego? Ja wolę czas poświęcać na picie browarów.

Jak Ci zaczepią dziewczynę to czym ją obronisz? brzuchem czy puszką po piwie?
Cytat:
Jak Ci zaczepią dziewczynę to czym ją obronisz? brzuchem czy puszką po piwie?
Nie mam dziewczyny, a skąd wiesz, że wolę bardziej dziewczyny niż młodych chłopców?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie