Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polscy husarze postanowili interweniować na marszu równości, pobili jakiegoś losowego chłopaczka w różowym i jakaś młodą laske którą również okradli

Zmieniono 1 razy Zgłoś
s................s 2019-07-22, 12:40 2
Cytat:

Prosisz o szacunek by za chwile nazwać kościół pedofilskim, zupełnie pomijając że to wasze srodowiska chcą seksualizować dzieci. Jak wydrukuje zdjęcie twojej starej, wsadze je w wielkie gówno i będe chodził wokół twojego domu z krzykami że stara urodziła c🤬ja do szczania to czy obraże twoje uczucia? Chyba nie po tym jak piszesz że Matka Boska z tęczą to nie jest obraza.

Abstrah🤬jąc już od tego, co myślę o tych tęczowych środowiskach i związanych z tym patologiach, to jak już tyle wszędzie pieprzysz o tym swoim żydowskim Pambogu i jego ludzkich pomagierach, to faktycznie zachowuj się jak katolik. Nic nie wk🤬ia tak, jak ludzie co próbują pouczać innych i szczuć jakąś zasraną wiarą, a sami ze swoją własną religią mają tyle wspólnego, co ja z Islamem. Chodzenie do kościoła czyni cię w takim stopniu katolikiem, jak spanie w garażu czyni mnie mechanikiem.
Zresztą, według Twej religii wszyscy będą się smażyć w piekle - pedały, lewaki, ci co myślą inaczej niż ty (więc ja pewnie też). Skacz z radości i się ciesz, bo przecież w to wierzysz? A jeśli jednak w to nie wierzysz, to na c🤬j srasz ciągle tym religijnym, prokościelnym bełkotem, skoro problem leży w tobie.

Cytat:

Tym postem udowodniłeś że jesteś amebą umysłową.

Ty za to udowodniłeś że jesteś typowym przykładem katolickiego chowu, typem co by każdego zap🤬lił, tylko dlatego że mu coś kulturalnie odpisał, obrażając przy tym autorytet (kler, obrazek z jakąś babką, czy czymś tam). Nie różnisz się od typa, który zaj🤬 by drugiego, bo na portrecie Stalina dorysował okulary i rogi. Takie samo zindoktrynowanie przez nowotwór toczący naszą historię... Chociaż może to od nadmiaru fety, z czasem jebie w głowie ostro.

Cytat:

jak chcecie być szanowani to najpierw wy nauczcie się szanować Polską tradycje, rodzine, wartości dla Polaków ważne i naszą wiare

Oczywiście, wy katolicy nikogo szanować nie musicie, co najwyżej magików co wam dzieci gw🤬cą (tak jak Pan Jezus powiedział). Nie wiem jak pedryle, ale ja naszą wiarę szanuję! Nie jestem poganinem, ale zawsze respektowałem NASZE wierzenia. A co myślę o żydowskich fetyszach zaszczepionych ogniem i mieczem na naszych ziemiach przez watykańskich okupantów wraz z cebulactwem i obłudą, to już inna sprawa...

Przydałoby się zorganizować jakieś ustawki. LGBT kontra fanatyczne pseudokatolstwo wspierane przez moherów, uzbroić jednych i drugich w maczety i siekiery i filmować z drona jak nasza Ojczyzna oczyszcza się z syfu.
Zgłoś
camson 2019-07-22, 13:06
Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi w całej tej 'tolerancji' to pedały z francji mówią otwarcie:
twitter.com/Robert_Fendart/status/1145227799713763328/photo/1?ref_src=...
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-07-22, 20:32
sanctusdiavolos napisał/a:

? A jeśli jednak w to nie wierzysz, to na c🤬j srasz ciągle tym religijnym, prokościelnym bełkotem, skoro problem leży w tobie.

Masz racje, katolik ze mnie żaden. Natomiast znam swoją tożsamość i zawsze stane po stronie wartości i dorobku cywilizacji łacińskiej. Bo to zapewnia wolność i rozwój. I zawsze będe stał przeciw komunistom, obojętnie za kogo by się przebrali (za gejów, za genderów czy za misia koala).
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2019-07-22, 23:48 3
Rycerze Matki Boskiej Ortalionowej i ich prymitywni zwolennicy, jesteście wszyscy z tego samego ulepieniu, tzn z gówna.
Tyle w was tradycji katolickiej co w islamistach kurła. Banda debili i prostaków, żałosne. Grają wami PiSS mani jak kukiełkami gdy sami w międzyczasie kradną miliony. Bardzo dobrze, że taka bieda w tej Cebulandii, w pełni zasłużona.
Zgłoś
russian-roulette 2019-07-23, 12:03
Prawicowi kryptogeje walczą z lewicowymi gejami. Cyrk!!!
Zgłoś
Wiewór 2019-07-23, 14:57

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś