Cytat:
Prosisz o szacunek by za chwile nazwać kościół pedofilskim, zupełnie pomijając że to wasze srodowiska chcą seksualizować dzieci. Jak wydrukuje zdjęcie twojej starej, wsadze je w wielkie gówno i będe chodził wokół twojego domu z krzykami że stara urodziła c🤬ja do szczania to czy obraże twoje uczucia? Chyba nie po tym jak piszesz że Matka Boska z tęczą to nie jest obraza.
Abstrah🤬jąc już od tego, co myślę o tych tęczowych środowiskach i związanych z tym patologiach, to jak już tyle wszędzie pieprzysz o tym swoim żydowskim Pambogu i jego ludzkich pomagierach, to faktycznie zachowuj się jak katolik. Nic nie wk🤬ia tak, jak ludzie co próbują pouczać innych i szczuć jakąś zasraną wiarą, a sami ze swoją własną religią mają tyle wspólnego, co ja z Islamem. Chodzenie do kościoła czyni cię w takim stopniu katolikiem, jak spanie w garażu czyni mnie mechanikiem.
Zresztą, według Twej religii wszyscy będą się smażyć w piekle - pedały, lewaki, ci co myślą inaczej niż ty (więc ja pewnie też). Skacz z radości i się ciesz, bo przecież w to wierzysz? A jeśli jednak w to nie wierzysz, to na c🤬j srasz ciągle tym religijnym, prokościelnym bełkotem, skoro problem leży w tobie.
Cytat:
Tym postem udowodniłeś że jesteś amebą umysłową.
Ty za to udowodniłeś że jesteś typowym przykładem katolickiego chowu, typem co by każdego zap🤬lił, tylko dlatego że mu coś kulturalnie odpisał, obrażając przy tym autorytet (kler, obrazek z jakąś babką, czy czymś tam). Nie różnisz się od typa, który zaj🤬 by drugiego, bo na portrecie Stalina dorysował okulary i rogi. Takie samo zindoktrynowanie przez nowotwór toczący naszą historię... Chociaż może to od nadmiaru fety, z czasem jebie w głowie ostro.
Cytat:
jak chcecie być szanowani to najpierw wy nauczcie się szanować Polską tradycje, rodzine, wartości dla Polaków ważne i naszą wiare
Oczywiście, wy katolicy nikogo szanować nie musicie, co najwyżej magików co wam dzieci gw🤬cą (tak jak Pan Jezus powiedział). Nie wiem jak pedryle, ale ja naszą wiarę szanuję! Nie jestem poganinem, ale zawsze respektowałem NASZE wierzenia. A co myślę o żydowskich fetyszach zaszczepionych ogniem i mieczem na naszych ziemiach przez watykańskich okupantów wraz z cebulactwem i obłudą, to już inna sprawa...
Przydałoby się zorganizować jakieś ustawki. LGBT kontra fanatyczne pseudokatolstwo wspierane przez moherów, uzbroić jednych i drugich w maczety i siekiery i filmować z drona jak nasza Ojczyzna oczyszcza się z syfu.