Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polscy husarze postanowili interweniować na marszu równości, pobili jakiegoś losowego chłopaczka w różowym i jakaś młodą laske którą również okradli

Zmieniono 1 razy Zgłoś
freaky 2019-07-20, 20:21 68
A liczyłem na szturm zadymiarzy co najmniej taki, jak zapowiada się w przypadku strefy 51. Tak czy siak dobra robota A władzom miasta zezwalającym na te obleśne pederady, c🤬j w dupe!
Zgłoś
czakalakax 2019-07-20, 20:24 53
Hehe dobre chłopaki, szkoda że kibice Legii w warszawie nie pilnuja porzadku
Zgłoś
MtO 2019-07-20, 20:25 146
Za tepienie pedalstwa zawsze piwo
Zgłoś
Szymon86 2019-07-20, 20:28 20
ci katole, :"patrioci" to to samo, co ci drudzy, z którymi niby walczą, czyli z seksualnymi dewiantami.

jaki piękny katolicki język naśladowców mitycznego jezuska
Zgłoś
Dupaapud 2019-07-20, 20:32 56
Aż serce rośnie. Brawo Białystok! Nie wpuszczajcie do siebie komunistycznej zarazy!

podpis użytkownika

Dupa apud
Zgłoś
black_fucker 2019-07-20, 20:34 47
Noi tu sie wlasnie pojawia definicja tolerancji: ja mam tolerowac „ich”, ale oni nie teleruja tego, ze ja nie toleruje. W wiekszych miastach wrecz na sile sie wmawia idealy LGBT, ze oni tez sa ludzmi, ze ja mam to akceptowac. W korporacjach wszem i w obec wpajane sa idealy rownosci czy ktos sie zgadza czy nie. Ale niech te srodowiska pokaza jak reaguja na ludzi, ktorzy kieruja najprostrze pytania. Popatrzcie nawet na tego oszoloma z pyta.pl, on sie ledwo do nich zblizy i slyszy hasla: wyp🤬alaj, sp🤬alaj itp. Jest w jego poczynaniach duzo prowokacji, ale z druga strona nie ma dyskusji. Masz nas akceptowac i c🤬j. Masz nam dawac przywileje i rowniez c🤬j! A jak bedziesz nam, typowy polski czlowieku pokazywac rodzine tj. matka + ojciec= rowna sie szczesliwa rodzina, to zwyzywamy Cie od ksenofobow. Kolejny przyklad. Nie jestem moze turbo wierzacy, ale jak na paradach rownosci sobie msze z homo ksiedzem odprawiaja to jest w porzadku? J🤬ie wartosci katolickich rowniez jest ok? Pedlastwo jest, bylo i bedzie. Ale niech sie zapinaja w dupsko po katach, a nie na ulicy.
Zgłoś
hallux 2019-07-20, 20:34 6
Aż bug się raduje jak na to patrzy <3
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-07-20, 20:35 28
MtO napisał/a:

Za tepienie pedalstwa zawsze piwo

p🤬lisz, ciekawe czy jak twoja dziewczyna szła by tam przypadkiem z koleżanką przypadkiem i dostała wp🤬l i by ją okradli to byś był dalej tego zdania ?
to że koleś miał różową koszulkę o niczym nie świadczy, idź nawet do drogich markowych sklepów zobacz ile koszul jest w tym kolorze taka moda
z nikim się nie macał, nie lizał, a debile co są tylko odważni w stadzie wykorzystali że jest sam i go po prostu napadli

podpis użytkownika

Zgłoś
freaky 2019-07-20, 20:38 46
black_fucker napisał/a:

Noi tu sie wlasnie pojawia definicja tolerancji: ja mam tolerowac „ich”, ale oni nie teleruja tego, ze ja nie toleruje. W wiekszych miastach wrecz na sile sie wmawia idealy LGBT, ze oni tez sa ludzmi, ze ja mam to akceptowac.

Zgłoś
r061071 2019-07-20, 20:44 4
Giertych tam był? ja p🤬le jaja jak c🤬j

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
SirMajkel 2019-07-20, 21:04 40
hehe patusy wymyśliły sobie, że będą patusami pod przykrywką patriotyzmu.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
bleblebator1 2019-07-20, 21:09 8
Ja p🤬le, ci narodowcy to jednak cioty. Nic k🤬a porządnie nie potrafią załatwić. w białych rękawiczkach.
Wystarczyło na trasie przemarszu na jezdni wymalować najważniejsze sury koranu, nagrać przemarsz i wrzucić na strony powiązane z radykalnymi islamistami.
Potem nakupić dużo slonecznika czy popcoenu i obserwować.

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-07-20, 21:19 29
LGBT powinno być zakazane prawnie. Same problemy i nie pokoje społeczne wywołują swoją nachalną propagandą. Nie dziwie się że już nawet powstają "Strefy wolne od LGBT". Nachalni ludzie gorzej niż telemarketerzy.

Najpierw organizują Marsze w miejscach w których wiadomo że ludzie ich nie lubią i nie chcą a potem nagrywają oburzone otocznie... P🤬lona patologia lewicowa.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
Sajlenthill 2019-07-20, 21:36 12
Jak ja widze jak te kolorowe p🤬y dostaja wpoerdol to az serce sie raduje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie