Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polscy husarze postanowili interweniować na marszu równości, pobili jakiegoś losowego chłopaczka w różowym i jakaś młodą laske którą również okradli

Zmieniono 1 razy Zgłoś
OperatorNieznany 2019-07-20, 22:11 3
A to dlatego tyle policji było dzisiaj...

Policja musiała mieć niezły ubaw. Przemarsz równości, kontra "klubów sportowych" i kontrmanifestracja a do tego pod Pałacem Branickich piknik rodzinny organizowany przez jakiegoś wieśka z rządu.

Białystok tyle akcji nie widział od upadku komuny .
Zgłoś
wójt 2019-07-20, 22:13 5
Autor wrzutki chyba tez pedal, sadzac po opisie jaki zamiescil.

podpis użytkownika

dfsgfsvs
Zgłoś
Rejti 2019-07-20, 22:14 9
bleblebator1 napisał/a:

Ja p🤬le, ci narodowcy to jednak cioty. Nic k🤬a porządnie nie potrafią załatwić. w białych rękawiczkach.
Wystarczyło na trasie przemarszu na jezdni wymalować najważniejsze sury koranu, nagrać przemarsz i wrzucić na strony powiązane z radykalnymi islamistami.
Potem nakupić dużo slonecznika czy popcoenu i obserwować.

Bo współecześni "narodowcy" to głupie karki, którym chodzi tylko o zrobienie zadymy. Komu obijają mordę to już kwestia kierownika sekcji kiboli, ci zazwyczaj mają tylko nieco większy współczynnik inteligencji od podopiecznych, czyli dalej głupia wołowina co tylko żre i tratuje kopytami.
Zgłoś
DiamondBack 2019-07-20, 22:20 4
E no ładnie przywitali LGBTozjebów <3
Zgłoś
avic 2019-07-20, 22:22 6
Z jednej strony pełne poparcie, bo odchylenia od normy nie powinny być promowane. Atakowanie mojego poczucia estetyki, etyki i moralności to naruszanie moich praw.

Z drugiej (z góry przyznaję, że nie wiem za czym tęczowi tutaj manifestowali, bo jeśli tylko za niedyskryminacją to jakoś to zniosę) nie było pejczów, owłosionych feministek, facetów z gołymi dupami i lateksowych spodniach, facetów przebranych za baby itp jak na paradzie w Warszawie...to spuszczenie komuś wp🤬lu za zsamo uczestnictwo to zbyt ostry środek reakcji. Mam trochę ambiwalentne odczucia.
Zgłoś
Arathnmor 2019-07-20, 22:25
Szopek ćwoków z LGBT nie tolerują nawet przeciętni geje/pedały/cioty oraz lesbijki. Są zwyczajnie szkodliwi społecznie, podobnie jak grupy narodowców.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Smokw 2019-07-20, 22:25 3
Szymon86 napisał/a:

ci katole, :"patrioci" to to samo, co ci drudzy, z którymi niby walczą, czyli z seksualnymi dewiantami.
jaki piękny katolicki język naśladowców mitycznego jezuska

Gdzie Ty tu widzisz katoli? Dla mnie jesteś w tym samym worku co Ci bijący ta dziewczynę. Siejecie głupotę dezinformacje
Zgłoś
Kesmin 2019-07-20, 22:29 4
i pedaly i "kibolskie" k🤬y do piachu bedzie wiecejporzadku
Zgłoś
delorjanek 2019-07-20, 22:34 7
Marzę o wyspie gdzie mógłbym umieścić właśnie zwolenników lgbt, patriotów wyklętych, antyszczepionkowców i płaskoziemców. Zostawiłbym bym tam kamery i obstawiam, że byłoby to lepsze widowisko niż Igrzyska śmierci.
Zgłoś
daihat 2019-07-20, 22:39 6
jedno i drugie patologia. Dresiarstwo jeszcze pomaga im udowodnić, że rzeczywiście nie ma wolności i tolerancji i wzmocnić ich chory ruch.
Zgłoś
korowiow777 2019-07-20, 22:41 3
avic napisał/a:

Z jednej strony pełne poparcie, bo odchylenia od normy nie powinny być promowane.

.

To co k🤬a robisz na portalu dla sadoli? To dopiero odchylenie od normy.

podpis użytkownika

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
McQurwa 2019-07-20, 22:42 4
Niemiecka antifa za pieniądze z BND robi zadymę w Polsce, a wywiad i kontrwywiad RP udaje że nic nie widzi

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
freaky 2019-07-20, 22:46 6
delorjanek napisał/a:

Marzę o wyspie gdzie mógłbym umieścić właśnie zwolenników lgbt, patriotów wyklętych, antyszczepionkowców i płaskoziemców. Zostawiłbym bym tam kamery i obstawiam, że byłoby to lepsze widowisko niż Igrzyska śmierci.

Antyszczepionkowcy wymarliby na jakąś tropikalną chorobę, pedały wymarłyby przez narodowców, narodowcy ogłosiliby wyspę polską kolonią, a płaskoziemcy p🤬liby, że to nie wyspa tylko łuska na skorupie gigantycznego żółwia.
Zgłoś
areczekjaw 2019-07-20, 22:49 1
Taka piosenka mi się przypomniała

Zgłoś
K................a 2019-07-20, 22:53
Kto nie skacze jest pedałem. Rozumiem że ci entuzjastycznie nastawieni chorzy na raka, nadal skaczą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie