Nie wiem jak wy, ale ja kibicuje Pudzianowi. Jakby każdy tak pracował jak on, byłoby lepiej w Polsce.
kokofon napisał/a:
Bicie w tyl glowy z piesci i kolana jest dozwolone w k1 ???
haha NIE ! na pewno bicie w tyl glowy, ani bicie i kopanie lezacego tez nie ! ale to bob sapp !!

Nie chce mi się kłócić o to czy muza jest zj🤬a czy nie jest, ale nie można zaprzeczyć, że pamięta czasy popularności kaset magnetofonowych. Nie wiem jaki stary jest ten filmik, może ten gość jest już na emeryturze?
@up bicie leżącego niedozwolone?
A wziąłeś dzisiaj leki?
@up bicie leżącego niedozwolone?

Niech z Fedorem Emelianenką wyskoczy cwaniak, jest o połowę mniejszy a pozamiata nim matę ...
Widać, że po sterydach bo mu plama odp🤬la.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Czym tu się podniecać? Pokazujesz walki z przed 5-10 lat gdzie sapp walczył jako tako.
Prawda jest taka że teraz walczy tylko dla kasy i nawet się nie przygotowuje do walk i na 20 ostatnich walk czy to w formule K1 czy MMA wygrywa 2... Człowiek z nazwiskiem który ma podbudować wartość drewnianego Pudziana... Szopka a nie fight...
Prawda jest taka że teraz walczy tylko dla kasy i nawet się nie przygotowuje do walk i na 20 ostatnich walk czy to w formule K1 czy MMA wygrywa 2... Człowiek z nazwiskiem który ma podbudować wartość drewnianego Pudziana... Szopka a nie fight...
no wszystko super tylko szkoda że wrzuciłeś tutaj highlight z przed paru dobrych lat, teraz Bob Sapp to cień zawodnika, na ostatnie 12 walk 10 przegrał a jego ulubiony sposób to dać się obalić i odklepać... ten na ksw to trochę inny Sapp niż z filmiku
k🤬a ludzie i wy naprawde myslicie ze sapp cos pokaze w walce z pudzianem? polecam obejrzec ostatnia jego walke z thompsonem(tak tym co mu pudzian w 2 walkach nie umial najebac) teraz sapp to drugi najman ktory nawet nie przygotowuje sie do walk, zbiera oklep a jak przeciwnik go nie chce oklepac to "łamie sobie piszczel" i tak czy tak jest po walce,
W filmiku powyżej ma samych przeciwników "jednostrzałowych" (zaraz naskoczy na mnie banda sadoli ale to nic). Chodzi mi o to, że sami wagi piórkowej, a Pudzian jest trochę większy

podpis użytkownika
Tajne