👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem jak wy, ale ja kibicuje Pudzianowi. Jakby każdy tak pracował jak on, byłoby lepiej w Polsce.

kokofon napisał/a:
Bicie w tyl glowy z piesci i kolana jest dozwolone w k1 ???
haha NIE ! na pewno bicie w tyl glowy, ani bicie i kopanie lezacego tez nie ! ale to bob sapp !!

Niech z Fedorem Emelianenką wyskoczy cwaniak, jest o połowę mniejszy a pozamiata nim matę ...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Czym tu się podniecać? Pokazujesz walki z przed 5-10 lat gdzie sapp walczył jako tako.
Prawda jest taka że teraz walczy tylko dla kasy i nawet się nie przygotowuje do walk i na 20 ostatnich walk czy to w formule K1 czy MMA wygrywa 2... Człowiek z nazwiskiem który ma podbudować wartość drewnianego Pudziana... Szopka a nie fight...
Prawda jest taka że teraz walczy tylko dla kasy i nawet się nie przygotowuje do walk i na 20 ostatnich walk czy to w formule K1 czy MMA wygrywa 2... Człowiek z nazwiskiem który ma podbudować wartość drewnianego Pudziana... Szopka a nie fight...
no wszystko super tylko szkoda że wrzuciłeś tutaj highlight z przed paru dobrych lat, teraz Bob Sapp to cień zawodnika, na ostatnie 12 walk 10 przegrał a jego ulubiony sposób to dać się obalić i odklepać... ten na ksw to trochę inny Sapp niż z filmiku
W filmiku powyżej ma samych przeciwników "jednostrzałowych" (zaraz naskoczy na mnie banda sadoli ale to nic). Chodzi mi o to, że sami wagi piórkowej, a Pudzian jest trochę większy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie