👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

eee jak go nie trafi to nic sie zlego nie stanie. Wyżywić tlenem taką masę mięśni nawet przez 2 rundy jest cieżko, a kondycja teraz już chyba będzie po stronie pudziana - bo troche zrzucil

Głupie zachowanie? Jest między innymi aktorem + wyrabia popularność.
Walczy z samymi niższymi o głowę i węższymi w barach? Uwierz, że jest niewielu jego rozmiarów i z kondycją.
Robi furrorę u Japońców? Z tego co widziałem to mu się nie dziwię. Mając taki doping i oglądalność też bym walczył tylko dla Japońców
Jedną z walk przegrał bo złamała mu się kość policzkowa pod wpływem ciosu.
Pudzianowski vs Sapp? Sapp.
Walczy z samymi niższymi o głowę i węższymi w barach? Uwierz, że jest niewielu jego rozmiarów i z kondycją.
Robi furrorę u Japońców? Z tego co widziałem to mu się nie dziwię. Mając taki doping i oglądalność też bym walczył tylko dla Japońców

Jedną z walk przegrał bo złamała mu się kość policzkowa pod wpływem ciosu.
Pudzianowski vs Sapp? Sapp.

Jeżeli ta chodząca golonka nie zniszczy Pudzianowskiego w pierwszych 30 sekundach walki to przegra.
Przeciętnie tyle starcza mu sił do ataku w każdej walce.
Przeciętnie tyle starcza mu sił do ataku w każdej walce.

sapp dostaje ostatnio od kogo popadnie , bodajże 7 z 10 ostatnich pojedynków przegrał , nabija jedynie swoim nazwiskiem kasę , od połowy kwietnia do połowy maja ma stoczyć 3 walki w tym jedną z pudzianem ;p

Dla niewiedzących,Bob mieszka teraz w Japonii,głównym jego zajęciem jest gra w reklamach i pokazowe walki ze słabymi chłopaczkami,ten człowiek nie ma już siły,Pudzian roz🤬bie go na dystans,wystarczy poczekać aż Bob się namacha w pierwszej rundzie i koniec,zacznie bić w tył głowy,potem się położy lub ucieknie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie