👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Walka z tego roku juz nie taki kozak
i te miesnie juz nie takie zajebiste ;p Emeryt

Bob Saap wygrywał tak na dobra sprawę z zawodnikami, którzy za dużo nie osiągnęli .
A Ci co ogarniają temat MMA czy np K1 powinni pamiętać walke Saapa z Mirko CROCOP Filipovicem !! Middle kick + lewy sierp Mirko i bestia leży z pękniętą czaszką... A CROCOP był dużo mniejszy i lżejszy niż Bobek. Dla mnie ten koleś jest od robienia show, nic poza tym....
A Ci co ogarniają temat MMA czy np K1 powinni pamiętać walke Saapa z Mirko CROCOP Filipovicem !! Middle kick + lewy sierp Mirko i bestia leży z pękniętą czaszką... A CROCOP był dużo mniejszy i lżejszy niż Bobek. Dla mnie ten koleś jest od robienia show, nic poza tym....

Master of disaster chyba wszystko wyjaśnił. Chciałem jeszcze dodać, że Bob Sapp to nasterydowane gówno bez żadnych umiejętności i kondycji. Może wygrać jedynie w pierwszej rundzie jeżeli fartem trafi Mariusza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie