Lewacka ekonomia zwróci uwagę, że w ten sposób ludzie mają pracę i rośnie dobrobyt

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Typowy model funkcjonowania panstwowego/ miejskiego przedsiębiorstwa, za które my wszyscy płacimy ogromne podatki.
Siriuz napisał/a:
Przypomnij mi proszę, która partia daje patolom 800+ itp?Lewacka ekonomia zwróci uwagę, że w ten sposób ludzie mają pracę i rośnie dobrobyt
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
K🤬a, ja p🤬le.
Wziąć węża, nawet ogrodowego 15-20 metrów spokojnie starczy.
Zalać wodą, zanieść jeden koniec do środka kałuży, drugi spuścić z nabrzeża.
Jedynie od czasu do czasu przenieść węża do kolejnego zagłębienia, jeśli nie spływa wszystko i tyle.
Niby są tory, ale tylko ciężarówki widać, więc może sobie tam wąż być.
Edit, oczywiście można by też zrobić odwiert do studzienki, bo to raczej właśnie studzienki tam są, zaraz na krawędzi wody i zagłębienia, no ale to już ingerencja jest.
Wziąć węża, nawet ogrodowego 15-20 metrów spokojnie starczy.
Zalać wodą, zanieść jeden koniec do środka kałuży, drugi spuścić z nabrzeża.
Jedynie od czasu do czasu przenieść węża do kolejnego zagłębienia, jeśli nie spływa wszystko i tyle.
Niby są tory, ale tylko ciężarówki widać, więc może sobie tam wąż być.
Edit, oczywiście można by też zrobić odwiert do studzienki, bo to raczej właśnie studzienki tam są, zaraz na krawędzi wody i zagłębienia, no ale to już ingerencja jest.
podpis użytkownika
:oneko:
to są inżynierowie, więc pobierają próbki do badań.
byście się k🤬a uczyli jak oni, to tez byście nie musieli przy gównach kanalizacji robić.
byście się k🤬a uczyli jak oni, to tez byście nie musieli przy gównach kanalizacji robić.

majeńka napisał/a:
Przypomnij mi proszę, która partia daje patolom 800+ itp?
Jeśli dobrze kojarze to chyba PiS. Teraz będzie PO, ale jakie to ma znaczenie? POPiS realizuje ekonomie Keynesa do której pije. Coś chciałaś dodać w temacie? Ci debile z PO nawet chcą dalej iść i dawać gwarantowany dochód.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Nie zdziwiłbym się, gdyby te dwa strumienie wody kawałek dalej się ze sobą łączyły...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.