📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

To co napisze moze byc dosc kontrowersyjne, ale przynajmniej wg mnie dla Warszawy dobrze sie stalo ze zostala zrownana z ziemia. No moze nie dobrze ale wyszla na tym na plus.
Dzieki temu jest wiecej przestrzeni w centrum i naprawde fajnie to wyglada.
OK bylo pare miejsc, ktorych szkoda np. Palac Saski, ale no coz.
Dzieki temu jest wiecej przestrzeni w centrum i naprawde fajnie to wyglada.
OK bylo pare miejsc, ktorych szkoda np. Palac Saski, ale no coz.
Hmm.. Bydgoszcz to się nic, a nic nie zmieniła... U nas to chyba jeszcze wojna trwa ;p

☻☻☻ napisał/a:
Kolej prawie bez zmian
Właśnie są zmiany. Z tego co wiem przed wojną linia Katowice- Berlin mogła byc pokonana w czasie o kilka godzin krótszym niz w dzisiejszych czasach. Nie wiem czy te pociągi dalej sie wloką jak krew z dupy na tej trasie, ale jeżeli są zmiany to obawiam sie, ze w niewlasciwą strone

A gdzie Królewskie Stołeczne Miasto Kraków?
Nie ma mowy, nie ma piwa.
Slonx napisał/a:
A gdzie Królewskie Stołeczne Miasto Kraków?

Jest i kraktałn

Dla mnie to jest esencja sadyzmu - wiecie czemu..? To, co zostało ze Śląska paradoksalnie po Niemcach, i przedwojennej Polsce, w tej chwili niszczeje w każdym możliwym miejscu w rejonie, Niemiaszki i Polacy przed wojną dbali o Śląsk, a potem patrzcie, co się stało.. Nie zostało to już chyba nic z tej przemysłowej potęgi, wszystko sprzedane i zniszczone.. :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie