No tak sie robi przegląd auta tylko szkoda że nikt nie robi przeglądu narzędzi do pracy.....
Nie ma to jak profesjonalne użycie podnośnika, z tego co mozna sie domyslec z obrazu (bo jest za kijowy żeby widzieć) to podparli auto na rurach na progu, genialne w swoim debiliźmie.
Jeśli postawili auto na progach, to nie wina sprzętu, tylko braku talentu
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Gdyby to było złe miejsce na konsultacje, to takie podnosniki byłyby tylko w krajach socjalistycznych.
samochód był trzy wcześniej szczepiony astrą zeneką
a wy k🤬a dalej wierzcie w plandemie i szczepienie
poszukajcie w internecie
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
a wy k🤬a dalej wierzcie w plandemie i szczepienie
poszukajcie w internecie
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Igorek95 napisał/a:
Jeśli postawili auto na progach, to nie wina sprzętu, tylko braku talentu
jakiego talentu? przecież widać, że to element ramienia podnośnika się łamie, przy kolumnie...
ZajętyPelikan napisał/a:
jakiego talentu? przecież widać, że to element ramienia podnośnika się łamie, przy kolumnie...
Nie widać.
Jakiś czas temu mechanik chciał mi pokazać co tam auto bolało i co on tam nie powymieniać musiał by pewnie więcej kasy wydoić i zaprasza mnie pod taki podnośnik i coś tam pokazuje i do mnie proszę pod auto, ja do niego ja stąd widzę, on do mnie "c🤬j pan widzi ja sam ledwo widzę" mówię mu nie muszę widzieć stawiaj go na koła płacę i nara. Zbyt dużo zobaczonych takich filmików na sadolu.
Łapa była za bardzo wykręcona i brak zabezpieczeń na ramionach, które się nie mają prawa ruszyć jak są w górze
Albo popielniczki nie opróżnił
Vinyl napisał/a:
Znam przyczyny nie zaciągnął ręcznego dziękuję
Albo popielniczki nie opróżnił