👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co pamiętam, to ten c🤬l, swoją głupotą, ZAMORDOWAŁ maszynistę. Tępa, spasła świnia!

jesli siedzi w czeskim wiezieniu to ma wesolo
z tego co pamietam przewozil stalowe blachy ktore wbily sie w pociag, jeden maszynista stracil nogi, jakos tak
z tego co pamietam przewozil stalowe blachy ktore wbily sie w pociag, jeden maszynista stracil nogi, jakos tak
O szlaban mi zamkli, poczekam, ktoś napewno mi otworzy.
Haloooo jest tu kto? Podjadę pod szlaban, jak nie otworzą to jebnę 45
Haloooo jest tu kto? Podjadę pod szlaban, jak nie otworzą to jebnę 45
a ja mysle ze gosciu byl juz w etapie zasypiania i myslal ze jest przed przejazdem a nie na

@Mottomi to była inna akcja. Gość też z Polski, wjechał na przejazd, ale tam spód naczepy (taka podobna jak wożą ścięte drzewa czy rury, bez plandeki) wbił się w pociąg i obciął nogi maszyniście.
@OpenStreetMaps
bo na filmie jest samoczynna sygnalizacja przejazdowa, znaczy gdy pociąg zbliża się do przejazdu to ur🤬amia taki dynks który zamyka rogatki. stoisz ponieważ jest to ręcznie zamykany przejazd przez dróżnika.
bo na filmie jest samoczynna sygnalizacja przejazdowa, znaczy gdy pociąg zbliża się do przejazdu to ur🤬amia taki dynks który zamyka rogatki. stoisz ponieważ jest to ręcznie zamykany przejazd przez dróżnika.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie