Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przejazd drogowo-kolejowy
RutQ • 2018-08-12, 19:37
No bo co się może wydarzyć na takim przejeździe? Ja tu 30 lat tak jeżdżę i nigdy nic...

podpis użytkownika

Tfuj czeźwy miszcz.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-08-12, 22:35 10
Z tego co pamiętam, to ten c🤬l, swoją głupotą, ZAMORDOWAŁ maszynistę. Tępa, spasła świnia!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Insaner 2018-08-12, 22:37 22
OpenStreetMaps napisał/a:

Jak to jest że za każdym razem gdy jest przejazd zamknięty to czeka się kilka długich minut do zamknięcia do przejazdu pociągu. A ten szczęśliwiec już po około 10 sekundach od zamknięcia mógł podziwiać ze swej kabiny bok przejeżdżającego pociągu. Też tak macie że zawsze na j🤬y pociąg też tak długo czekacie ?

Bo to film z Czech - było o tym głośno w mediach. Kierowcą ciężarówki był idiota POLAK, który stwierdził że jeśli rogatki zamknęły mu się przed nosem to "nie wolno mu było przez nie przejechać". W wyniku zderzenia z czeskim Pendolino zginęły jeśli dobrze pamiętam 3 osoby z pociągu, kilkanaście zostało rannych.
Kretyn w ciężarówce niestety przeżył i jeszcze miał czelność mówić, że to nie jego wina.
Za to co zrobił powinien bez żadnego procesu dostać dożywocie.
Zgłoś
M................i 2018-08-12, 23:27 1
jesli siedzi w czeskim wiezieniu to ma wesolo
z tego co pamietam przewozil stalowe blachy ktore wbily sie w pociag, jeden maszynista stracil nogi, jakos tak
Zgłoś
a2711817 2018-08-12, 23:32 9
burn1878 napisał/a:

No k🤬a, pierwsza reakcja myślącego człowieka to depnąć w gaz i sp🤬alać, c🤬j ze szlabanem. A typ wychodzi zdziwiony, co to się stanęło. Żeby to jeszcze baba była, to bym się tak nie zdziwił

A wiecie, że jak tak robicie to nawet nie połamiecie rogatki? One mają zabezpieczenie, przy wjechaniu pęka tylko jakaś śrubka i otwierają się jak wrota do stodoły.
I nawet pomimo tego zdarzają się kierowcy, którzy wolą zginąć i niewinnych ludzi pozabijać niż uszkodzić tyczkę...
Zgłoś
CzarnyAdolf 2018-08-12, 23:41 1
Wazne, ze szlaban nieuszkodzony. Piwo dla tego pana
Zgłoś
Tryper 2018-08-13, 1:08 4
@mrokusw

widać, jaki zawód piastujesz nieudana skrobanko

podpis użytkownika

Zawsze stoi.
Zgłoś
mrokussw 2018-08-13, 6:37 1
c🤬jec napisał/a:

@mrokusw

widać, jaki zawód piastujesz nieudana skrobanko

Mylisz sie, pracuje ukurat jako spedytor i naszczescie nie w polce wiec wiem jak praca kierowcow jest wazna, w cebulandi kierowca za c🤬ja niechcialbym byc bo jad wylewa sie wam z dup ze ktos moze miec lepiej od was, oby wam kierowcy zastrajkowali i wtedy zobaczycie o czym pisze, ale za duzo niema co wymagac jak 85% ludzi tutaj to 12 latkowie ktorzy mysla ze towar w sklepie dowoza bociany, a zbrojenia na budowe zrzucaja z samolotu
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-08-13, 8:39
tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czechy-wiezienie-dla-polskiego-kierowc...
Zgłoś
DoubleBorger 2018-08-13, 8:42
O szlaban mi zamkli, poczekam, ktoś napewno mi otworzy.

Haloooo jest tu kto? Podjadę pod szlaban, jak nie otworzą to jebnę 45
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-08-13, 11:21 11
mrokussw napisał/a:

Mylisz sie, pracuje ukurat jako spedytor i naszczescie nie w polce wiec wiem jak praca kierowcow jest wazna, w cebulandi kierowca za c🤬ja niechcialbym byc bo jad wylewa sie wam z dup ze ktos moze miec lepiej od was, oby wam kierowcy zastrajkowali i wtedy zobaczycie o czym pisze, ale za duzo niema co wymagac jak 85% ludzi tutaj to 12 latkowie ktorzy mysla ze towar w sklepie dowoza bociany, a zbrojenia na budowe zrzucaja z samolotu

Widzę, że jesteś poważnie upośledzony. Nikt nie twierdzi, że kierowcy ciężarówek nie są potrzebni, bo są i to bardzo. Stwierdzenie padło, że są bandą idiotów. Bo są. Widzę, że spedytorzy niewiele się od nich różnią.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
weed1 2018-08-13, 12:24
a ja mysle ze gosciu byl juz w etapie zasypiania i myslal ze jest przed przejazdem a nie na
Zgłoś
waloos 2018-08-13, 16:23
@Mottomi to była inna akcja. Gość też z Polski, wjechał na przejazd, ale tam spód naczepy (taka podobna jak wożą ścięte drzewa czy rury, bez plandeki) wbił się w pociąg i obciął nogi maszyniście.
Zgłoś
glesner1910 2018-08-13, 16:33
K🤬a czemu nigdy w jednym z tych tirów nie ma kilkudziesięciu butli z gazem? Ale by rozj🤬o :o

podpis użytkownika

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
mucha86 2018-08-13, 19:19
@OpenStreetMaps
bo na filmie jest samoczynna sygnalizacja przejazdowa, znaczy gdy pociąg zbliża się do przejazdu to ur🤬amia taki dynks który zamyka rogatki. stoisz ponieważ jest to ręcznie zamykany przejazd przez dróżnika.
Zgłoś
Rydzu92 2018-08-13, 20:17
Ja się tak z ciekawości zapytam. Gdzie do c🤬ja wafla jest moderacja? Toć to tak stare, że dla uploadera należy się złota łopata archeologa. Przecież to jest akcja z Polskim kierowcą - miejsce akcji Czechy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie