Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-13, 20:54 4
JedzMojLagier napisał/a:

@up, przezywacie, jak zginie to zginie =D przeciez zna ryzyko takiej jazdy, chyba ... milo sie oglada, piwko !

Może i zginie, ale zapewne albo pociągnie za sobą niewinnego, albo narobi mu problemów do końca życia.
Zgłoś
d1abol 2012-12-13, 20:57 4
Nie wiem na czym koles jezdzi ale widac na pierwszy rzut oka ze to jakis przeszczep, pewnie powypdkowy.. do tego jezdzi jak typowy dawca. Predzej czy pozniej zajebie siebie i moze jeszcze kogos ze soba zabierze przelatujac na czerownym.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 21:11
gosciu smiga jakas kawasaki (po licznikuwidać) pewnie zx6r bo najlepsze do nakur*iania stuntów
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 21:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 21:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dirtysanchez 2012-12-13, 22:01 11
Zgłoś
mjrZenada 2012-12-13, 23:22 3
Zgłoś
chudy179 2012-12-13, 23:34 1
Ale widzę, że koleś jest raczej zwolennikiem niskich obrotów
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 0:07 1
I po co tak ciśniecie zwieracze .... a nóż widelec nerka wam będzie potrzebna
Zgłoś
dziaraxx1 2012-12-14, 8:16 1
Jak przejeżdżają tak blisko i szybko , koło auta , a masz otwarte okno to sie nawet przestraszyć można .
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 10:31 6
Pracownia immunologii transplantacyjnej przy szpitalu im. Kopernika w Łodzi pozdrawia autora filmu i zaprasza do rejestracji w bazie danych dawców organów
Zgłoś
Whiltierna 2012-12-14, 12:10
I co, dojechał z Łodzi do Ozorkowa? Na Retkini nie był?
Zgłoś
Tazooo 2012-12-14, 12:16 1
Najpiękniejsze miasto w Polsce :]
Zgłoś
Svenlee 2012-12-14, 12:25
Zgłoś
QKLUX 2012-12-14, 12:28 1
Wyjeżdża inteligent prosto spod kamery w Nowej Gdyni i kończy pod kamerą na Shellu

Trochę mnie niepokoi fakt, że kończy w odległości 200 metrów od mojego domu, a spacerując często przechodzimy z dzieckiem przez ulicę..
Mam nadzieję że następnym razem będzie kozaczył w innej okolicy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem