👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbyt duży piździk dla zbyt głupiego chłopca.Myśli pewnie że jak taśmą izolacyjną poskleja lusterko i licznik powiesi na ściągaczach to jest niezniszczalny i nieomylny.
Więc żyj krócej i ciekawiej skoro to Twój wybór ale daj żyć innym mniej wymagającym od życia ludziom. Bo jak się kiedyś wlepisz w kogoś to zabierzesz i siebie i bogu ducha winną osobę, która woli życie w/g schematu rodzi sie -> uczy -> pracuje -> plodzi dzieci -> wychowuje je -> umiera. Czy ci o tym decydować? Lubisz szybką jazdę -> jedź na tor -> wrób patent rajdowy -> jedź na zamknięty pas lotniczy, ale nie lawiruj pomiędzy ludźmi w mieście. Po to są pewne ograniczenia aby w razie wypadku można było mówić o przeżyciu pieszego -> kierowcy. Co z tego, że patrzysz 2-3 skrzyżowania do przodu super i masz pewnie jeszcze oczy dookoła głowy - co za bzdurne myślenie. Właśnie dlatego myślę, że jesteś bezmózgiem, a czynnik białkowy w prowadzeniu/kierowaniu niestety jest wymagany!

czekam na dalszą część filmiku jak gościu wyjebie w drzewo albo słup i selekcja naturalna znów weźmie górę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie