Kiedyś na podobnej trasie przy podobnej prędkości trafiłem drzewo. Naprawdę nie polecam nikomu. Filmu niestety nie ma
.

emocja jak przy zbieraniu grzybów....
ja uważam, że rower nie dostarcza adrenaliny i ten filmik jakoś mnie w tym utwierdził
ja uważam, że rower nie dostarcza adrenaliny i ten filmik jakoś mnie w tym utwierdził

Albo przyspieszyl w drugiej minucie filmik albo dalej jestem zajarany

jak nie znasz trasy to przytulasz sie do pierwszego drzewa.
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
Ciężko na tagi spojrzeć? W Czechach było kręcone.
Wbrew pozorom opanowanie roweru lecącego z prędkością 40kmph+ po terenie takim jak widzimy na filmie nie jest wcale takie proste. Jeśli uważacie, że to nie dostarcza adrenaliny to spróbujcie sami
.
Wbrew pozorom opanowanie roweru lecącego z prędkością 40kmph+ po terenie takim jak widzimy na filmie nie jest wcale takie proste. Jeśli uważacie, że to nie dostarcza adrenaliny to spróbujcie sami

Traska słabiutka, ale rowery potrafią dostarczyć sporą dawke adrenaliny. Wszytkich, którzy twierdzą inaczej zapraszam do obejżenia nagrania z przejazdu trasą na wiśle (trasa zawodów z cyklu puchar polski w zjeździe)
jeśli ktoś by chciał pooglądać zawody na żywo zapraszam 29 kwietnia wisła stożek pierwsze zawody
jeśli ktoś by chciał pooglądać zawody na żywo zapraszam 29 kwietnia wisła stożek pierwsze zawody