Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jasypan 2019-08-31, 10:33 25
Hahahhaha co za tępa p🤬da.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
Kacu63 2019-08-31, 11:16 11
up
nic innego nikomu chyba przez glowe nie przeszlo po zobaczeniu tego materialku
Zgłoś
Pawehan 2019-08-31, 15:37 1
Znałem taki przypadek , koleś palił rozpuszczalnikiem który wywaliło na niego ,facet się zapalił i umarł w szpitalu
Zgłoś
crackit 2019-08-31, 16:24 1
za tępą dzidę zawsze piwo!
Zgłoś
habiTEK 2019-08-31, 17:25 3
No ostro.
Mogła juz wrzucić ten słoiczek, na co ona go targala żeby rzucic palący się na podłoge?
Ale wiecie co odkryłem? Że te tępe dzidy ZAWSZE noszą te zj🤬e buciory ...
Przypadek ?
Zgłoś
visitor1 2019-08-31, 17:55 5
Facet w takiej sytuacji zamknie ryj w chwile sie zastanowi co zrobic a te zawsze biegaja i dra te ryje.

podpis użytkownika

Nobody can hurt me without my permission...
Zgłoś
AbuyinDjadirIbnOmarK 2019-08-31, 18:38
k🤬a moje uszy
_________________________________________________________________________________________________
"Nie ma niczego piękniejszego niż cierpienie ludzkiej rasy nie zależnie od wieku"~ Jacob Cipher
Zgłoś
t................0 2022-05-23, 17:45
visitor1 napisał/a:

Facet w takiej sytuacji zamknie ryj w chwile sie zastanowi co zrobic a te zawsze biegaja i dra te ryje.

Tak, tak, tak sobie pochlebiaj Jak się nie ma innych sukcesów, to chociaż c🤬jem się można nacieszyć
Zgłoś