Spokojnie, za 30 lat pis nie będzie istniało, bo wszyscy w pierdlach wyzdychają, więc nic takiego nam nie grozi.
Ty się martw obecną władza jak o to chodzi a nie pisem xD
Ty się martw obecną władza jak o to chodzi a nie pisem xD
Jedyne moje zmartwienie dotyczące obecnej władzy dotyczy ryzyka "zmęczenia materiału" i spowolnienia przy wykrywaniu przestępstw i zamykaniu do pierdla kolejnych członków tej zorganizowanej grupy przestępczej.
i jeszcze nie zapomnij o fur deutschland! to najważniejsze. No i ośmiorniczki za 800zł. to zrujnowało budżet na lata
I Smoleńsk....
Jedyne moje zmartwienie dotyczące obecnej władzy dotyczy ryzyka "zmęczenia materiału" i spowolnienia przy wykrywaniu przestępstw i zamykaniu do pierdla kolejnych członków tej zorganizowanej grupy przestępczej.
No jest to ryzyko, że jak już rozliczą PiS to nastąpi wypalenie i nie zrobią tego na co zabrakło jaj PiSowi, czyli wpakują do pierdla także siebie. PO czy PiS? Ci pierwsi też robili grube przewały, grubsze od tych śmiesznych, dziecinnych ośmiorniczek czy Nowaczkowych zegarków za 20k. Jestem za! Niech rozliczają wszystkich winnych, także siebie.
No jest to ryzyko, że jak już rozliczą PiS to nastąpi wypalenie i nie zrobią tego na co zabrakło jaj PiSowi, czyli wpakują do pierdla także siebie. PO czy PiS? Ci pierwsi też robili grube przewały, grubsze od tych śmiesznych, dziecinnych ośmiorniczek czy Nowaczkowych zegarków za 20k. Jestem za! Niech rozliczają wszystkich winnych, także siebie.
ale wiesz, że pis miało aż 8 LAT! na rozliczenie rzekomych przewałów PO i nikt nie siedzi, a po pół roku rządów PO sytuacja się dynamicznie rozpędza? xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie