To jest wyraz bezsilności. K🤬a ile można krzyczeć, żeby ludzie się opamiętali i popędzili tych lewackich komuchów? Nic nie dociera. Ludzie to głupie bydło latami warunkowane do posłuszności. Problem jaki widzę to, że ten upadek jest zaplanowany, a wszystko po to aby na koniec k🤬y z WEF wjechały na białym koniu i zaproponowały cudowne rozwiązania, pod które tak wytrwale przygotowują wszystko.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"To ja tylko powiem, ze cieszący sie z upadku anglii i szwabów oraz kibicujący zeby ten upadek postępował to ludzie nie potrafiący myśleć, taki typowy zawistny plebs.
A to z tej prostej przyczyny, ze jak ich ciapaci zislamizują, to za nas też sie wezmą.
Alfred przewraca się w grobie
pustym plebsem to ty jestes. Nie ma w zachodniej Europie wiekszych zwyrodnialcow dla narodu polskiego jak niemcy czy podli zaklamani anglicy. Malo tego potop szewdzki byl za pieniadze wlasnie anglikow ktorym nie odpowiadala potega chrzescijanskiego Polski w tym rejonie swiata. Wiec bardzo dobrze sie dzieje , niech zdychaja jedni i drudzy , zawsze blizszy bedzie mi Arab niz zdradziecka k🤬a angielska czy sk🤬iały niemiecki bandyta ktory przez ryżego namiestnika chce nas zubożyć totalnie
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaPięknie się patrzy jak zdrajcy narodu polskiego, zaliczają upadek swojego imperium. Pocieszające jest to że szkaradne brytyjskie suki za niedługo będą musiały zakrywać ryje przed wyjściem na miasto Jeszcze bardziej cieszy mnie to że to samo będzie dotyczyć niemek
podpis użytkownika
ble ble ble...Cieszy Cię to? I myślisz że nasz rejon to jakoś wszystko obejdzie bokiem? Wczoraj widziałem jak po Krakowie dzieciaki biegały za jakąś skakającą małpą - idol naszej dzisiejszej młodzieży, z ciekawości podpatrzyłem na yt o co chodzi z typkiem, to co tam się działo na tym sztrimie to jest jakiś k🤬a dramat. Europa idzie na dno i ciągnie za sobą wszystkie kraje.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Cieszy mnie ta cała krzywda która spotka ludzi, którzy bezmyślnie krzyczeli że trzeba pomagać p🤬lonym inżynierom. Cieszy mnie to w c🤬j że Anglia upada, uwielbiam patrzeć jak Niemcy cierpią zniecierpliwiony czekam aż muslimy zabiorą się za p🤬lonych żymian To że banda bezmózgów wychowanych na tiktoku gania za jakimś cz🤬chem jakoś nie specjalnie mnie nie dziwi ani też interesuje - to jest ich życie. Jeśli pan na tiktoku powie żeby żarli gruz a oni zaczną go żreć, to po prostu będę miał z tego bekę. To są właśnie wartości tępych p🤬d które niestety mają już prawo do oddania głosu na wyborach, no bo jeśli twoim idolem jest smoluch robiący głupie miny, to logiczne jest to jak łatwo manipulować takim motłochem.
podpis użytkownika
ble ble ble...W sumie racja, nie ma co się wk*ać
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/A w epoce kamienia łupanego też nas dymali. Ma tonogromne przełożenie na obecną politykę faktycznie, dlatego podpowiadam ten argument bo pasuje do twoich wcześniejszych.
I nie odniosłeś sie do tego, co napisałem tylko dalej piszesz tak, jak cie zaprogramowali.
J🤬e boty :/
jak dla ciebie to co się dzieje teraz ze strony niemiec czyli np wprowadzenie zakazu uzywania węgla czy gazu do ogrzewania domu oraz to co zrobili nam 80 lat temu to to samo co epoka kamienia łupanego , to świadczy tylko że jestes j🤬ą kupą bezmyślnego gówna.
Wole i tak 1000 razy bardziej ciapatego niż taką folksdojczową k🤬ę twojego pokroju , wiecznie na kolanach przed hansem czy johnem, ale że w twoich żyłach płynie gówniana breja potomka niewolników anglosaskiego pana to i tak nie zrozumiesz
jesteśmy świadkami porażki i upadku angoli