Główna Poczekalnia (3) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Brighton po raz pierwszy w historii wybrało muzułmańskiego imigranta na burmistrza. Mohammed Asaduzzaman, radny Partii Pracy, jako młody człowiek przybył z Bangladeszu. Brighton, 275 tys. mieszkańców, dołącza do takich brytyjskich miast jak Londyn, Birmingham, Leeds, Blackburn, Sheffield, Oxford, Luton, Oldham i Rochdale, gdzie są już muzułmańscy burmistrzowie.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedator 2024-07-08, 7:43 19
JPR. Chyba wyjście z UE było dobrym krokiem ale już za późno.
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-08, 7:47 9
Ale umie po angielsku?
Czy też z tłumacza będzie korzystał?
Zgłoś
psyhepl 2024-07-08, 7:56 82
jesteśmy świadkami porażki i upadku angoli
Zgłoś
darayavahus 2024-07-08, 7:59 18
nie żal mi brytusów, niech się kąpią we wlasnych wymiotach.
Zgłoś
tfujdiler 2024-07-08, 8:07 29
psyhepl napisał/a:

Pięknie się patrzy jak zdrajcy narodu polskiego, zaliczają upadek swojego imperium. Pocieszające jest to że szkaradne brytyjskie suki za niedługo będą musiały zakrywać ryje przed wyjściem na miasto Jeszcze bardziej cieszy mnie to że to samo będzie dotyczyć niemek
Zgłoś
1991adam1991 2024-07-08, 8:17 34
tfujdiler napisał/a:

Pięknie się patrzy jak zdrajcy narodu polskiego, zaliczają upadek swojego imperium. Pocieszające jest to że szkaradne brytyjskie suki za niedługo będą musiały zakrywać ryje przed wyjściem na miasto Jeszcze bardziej cieszy mnie to że to samo będzie dotyczyć niemek

Pocieszające ? Co pocieszającego jest w tym że na naszych oczach wprowadzany jest nowy ład i porządek świata gdzie nie zostanie na świecie ani jedno Państwo jednokulturowe tylko wszędzie będzie poskłócana wielowyznaniowa wielokulturowa masa łatwa do sterowania.
Zgłoś
tfujdiler 2024-07-08, 8:22 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bleblebator1 2024-07-08, 8:49 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
baronturbina 2024-07-08, 8:50 2
psyhepl napisał/a:

Już dawno byliśmy. Początek temu dało ściąganie bylekogo i byle skąd na zmywaki po roku 2000.
Zgłoś
BękartEddardaStarka 2024-07-08, 9:28 2
Nie obciągnął mu , jak całował po tych musinowskich pedofilskich łapach
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-08, 9:37 7
Pedator napisał/a:

JPR. Chyba wyjście z UE było dobrym krokiem ale już za późno.

Jak widać to nie miało żadnego znaczenia. "Ubogacili" się kulturowo, bo są debilami. Nie wiem czemu liderzy demokratycznej europy wpadli na ten chory pomysł że załatanie dziur socjalnych brudasami przyniesie dobre skutki. Niepojęte.
Swoją drogą to chichot historii - między I a II wojną światową 25% ludności świata zamieszkiwało terena zarządzane przez imperium brytyjskie - a teraz widzimy chyba ich upadek.
Zgłoś
janmod 2024-07-08, 10:29 4
Zgłoś
Siriuz 2024-07-08, 10:36 12
Zgłoś
sothis 2024-07-08, 10:43 16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem