to chyba pierwszy filmik "kręcony z szyby" w takiej jakości, co to było GoPro hero 4?
od kiedy kierowca busa ma uprawnienia do kierowania ruchem ze ustala pierwszeństwo poruszania się???
na jakiej k🤬a podstawie?
na jakiej k🤬a podstawie?
rew123321 napisał/a:
od kiedy kierowca busa ma uprawnienia do kierowania ruchem ze ustala pierwszeństwo poruszania się???
na jakiej k🤬a podstawie?
Już Ci odpowiadam - pierwszeństwo ma pieszy, który w c🤬j zauważalnie chciał przejść przez pasy i pieszy który już wszedł na pasy.
Uprawnienia ma każdy kto jest świadkiem łamania prawa w tak drastyczny sposób.
Pozdrawiam
ja tak sie czasem zastanawiam czy dobrze robie jak stane przy takim przejsciu, a widze ze jadą ludzie drugim pasem. Zawsze przez głowe mi przechodzi myśl, że się debil nie zatrzyma. I zresztą nie raz tak bylo.
podpis użytkownika
c2FtIHNwaWVyZGFsYWo=

Przejść w tym zj🤬ym kraju przez ulicę graniczy z cudem. Żadna k🤬a się nie zatrzyma, o dziwo zagraniczne rejestracje nie mają tego problemu. Dzień w dzień muszę zakuriwać po j🤬ych pasach i jak się nie wymusi to przejście w 95% graniczy z cudem, nie dziwię się że wszędzie budują światła, bo inaczej przez ulicę trzeba byłoby przechodzić jak w Indiach.
powiedzieć wam coś ja też tak robię jak nikt prócz mnie nie zatrzymuje się by przepuścić ludzi i jeżdżę BMW
Przejście dla pieszych na Paprocanach..
K🤬a gdzie ?!
K🤬a gdzie ?!
podpis użytkownika
==============================================