Pominięta została kwestia żywności, ale gdyby znieść choćby unijne regulacje nakazujące restauracjom i fastfoodom wywalanie żarcia do śmieci i pozwolić na nieopodatkowane przekazanie tego do domów opieki społecznej, czy biednym z ulicy... to kilku sk🤬ieli lobbystów nie miałoby na kolejną rezydencję z basenem, za to przybyłoby kilka milionów najedzonych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:18
Salceson napisał/a:
Poza tym co z Ciebie taki robin hood że chciałbyś ludziom za friko jedzenie dawać?
Może bardziej Janosik.
Czyli miejsce jest, żywność też, brak tylko rozsądnych i uczciwych ludzi. Brak najwyraźniej też tych, którzy wolą coś oddać zamiast wyrzucić, co nie Salceson?
Cejrowski to prawdziwy człowiek renesansu - na wszystkim się zna, wszystko wie.
@ bloodwar
Napisałeś "czemu bogaci nie oddadzą części swoich zysków biednym żeby świat był lepszy, a ludziom żyło się lepiej?"
Podaj choćby jeden link do filmiku z Cejrowskim gdzie wypowiada się w ten sposób, lub można by było podsumować go takim stwierdzeniem.
Co do reszty
Napisałeś "czemu bogaci nie oddadzą części swoich zysków biednym żeby świat był lepszy, a ludziom żyło się lepiej?"
Podaj choćby jeden link do filmiku z Cejrowskim gdzie wypowiada się w ten sposób, lub można by było podsumować go takim stwierdzeniem.
Co do reszty
cytujesz mnie, Cejrowski nic takiego nie powiedział, strasznie mi nie jest przykro
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie