👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaaaaśmieeeeeeewajcie ssssssieee ciule z niiieeeejj....................
W polsce mialaby minutę na przemówienie także zdążyłaby powiedzieć "wysoka izbo i panie marszałku"
Nie łatwiej by było, żeby napisała i użyła syntezatora mowy ? Po to ktoś go wymyślił i poświęcił kilka lat życia, żeby takie jakaly nie zabierały go innym ludziom próbując coś powiedzieć.
dadar123 napisał/a:
To jest typowy przykład kobiety, która zdecydowała się w końcu powiedzieć swojemu mężczyźnie co ma od co najmniej 11 lat na myśli, ale nadal nie umie tego wyrazić. Nie umie, bo... nie chce
A jedyne co uda sie jej powiedzieć to ,,dddddddddomyśl się"
Jesteście idiotami. Sam śmieje się z głupoty ludzkiej. Jednak upośledzenie jest czymś innym. To że kobieta się zacina nie oznacza że jest głupia. Nie kradnie, nie robi nikomu krzywdy a myślę że pomaga innym mimo że jest jej ciężej niż większości amebom na sadolu.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Jesteście idiotami. Sam śmieje się z głupoty ludzkiej. Jednak upośledzenie jest czymś innym. To że kobieta się zacina nie oznacza że jest głupia. Nie kradnie, nie robi nikomu krzywdy a myślę że pomaga innym mimo że jest jej ciężej niż większości amebom na sadolu.
Otóż kradnie. Kradnie czas wszystkich jej słuchaczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie