👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to qrwa ma być ???? - alfabet morse'a przy tym to pikuś.
Tez miałem kiedys takiego kumpla. Fajny super koles. Normalnie mozna bylo z nim gadać, ale jak szedł do odpowiedzi to jak walnał zawias to fest. Nie dawał rady sie odblokować. Ta to jeszcze spoko bo da rade dokonczyc. Straszna choroba
To musi być jakaś daleka krewna tego gościa:
sadol.pl/efekty-dzwiekowe-vt514514.htm
sadol.pl/efekty-dzwiekowe-vt514514.htm
To jest typowy przykład kobiety, która zdecydowała się w końcu powiedzieć swojemu mężczyźnie co ma od co najmniej 11 lat na myśli, ale nadal nie umie tego wyrazić. Nie umie, bo... nie chce
Moim zdaniem to jakaś ustawka w drugą stronę, żeby pojechać po białych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie