Moja babcia robi pyszne murzynki, składniki bierze z Tesco ...... hmmm już dawno nie widziałem żadnego afrykańczyka
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu

polka k🤬a ukraina c🤬j pszenica argentyna!!!!!!!!1jeden
INTERPUNCKJA K🤬A!
Trudne słowo ale ważne.
INTERPUNCKJA K🤬A!
Trudne słowo ale ważne.

Podobnie robi się ciasto francuskie
Zabawne. Piszesz o interpunkcji, po czym sam wp🤬lasz błąd interpunkcyjny. Przed spójnikami również wstawia się przecinek
O ile w ogóle wiesz, co to jest spójnik...

phalaphael napisał/a:
INTERPUNCKJA K🤬A!
Trudne słowo ale ważne.
Zabawne. Piszesz o interpunkcji, po czym sam wp🤬lasz błąd interpunkcyjny. Przed spójnikami również wstawia się przecinek

rockface123 napisał/a:
i wszystko jasne składniki trudno zdobyć trzeba aż do angoli zap🤬lać ale warto !
Oj wcale nie trzeba, w niektórych przedszkolach są już dostępne

Eeee.... Czy słowo "zajeb*ste" jest tak złe, że trzeba czyiś post wyrzucic?? Nic sie nie da napisac bo zaraz post jest kasowany. Jakaś masakra ;/ to też zostanie wyrzucone pewnie i szczerze to mam juz to głęboko w jelicie grubym.
konrad13b napisał/a:
Eeee.... Czy słowo "zajeb*ste" jest tak złe, że trzeba czyiś post wyrzucic?? Nic sie nie da napisac bo zaraz post jest kasowany. Jakaś masakra ;/ to też zostanie wyrzucone pewnie i szczerze to mam juz to głęboko w jelicie grubym.
Jeżeli napisałeś tylko to słowo to nie dziw się że zostało skasowanie.
Regulamin na który się godziłeś wyraźnie zaznacza że:
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Spoko dzięki za wyjaśnienie ;P musze chyba przeczytac w końcu ten regulamin...
Ale najpierw piwo!
Ale najpierw piwo!

A moja mama robi pyszne pierogi ruskie. Już wiem dlaczego nie ma w okolicy od dłuższego czasu żadnego ruska