Typowy p🤬duś. Nie dość ,że nie umie jeździć to nie pomoże koledze w którego sam przyj🤬 przez swoją głopotę....
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
postaw na jednym kole jak nie umiesz przejsc odcinka, dop🤬l gazu i dziw sie że motor poleciał, prawdziwa umysłowa bieda
jestem specjalistą, wiem co mówie

jestem specjalistą, wiem co mówie
pumba napisał/a:
To musi mieć ponad 1000 piw
![]()
nie k🤬a, nie musi
podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade

Ja p🤬le co za j🤬y tępy polak
zamiast pomóc temu durgiemu koledze to jak zwykły polak podniósł motor i nawet nie zobaczył czy tamten żyje.
I jeszcze te z dupy od niechcenia "sorry" co to k🤬a USA czy polska ? Cccesz być polakiem czy USA ?
zamiast pomóc temu durgiemu koledze to jak zwykły polak podniósł motor i nawet nie zobaczył czy tamten żyje.
I jeszcze te z dupy od niechcenia "sorry" co to k🤬a USA czy polska ? Cccesz być polakiem czy USA ?
Wcześniej to widziałem na głównej, ale widocznie c🤬jowo otagowane, bo znaleźć nie mogę.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

straatveger, a ty chcesz byc szwabem czy Polakiem? btw jak mozna "byc USA"?
straatveger napisał/a:
Cccesz być polakiem czy USA ?
Muszę przyznać, że z mojego punktu widzenia zmiana statusu z jednego szarego obywatela na całe państwo wydaje się dosyć kuszące.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.