Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sztruks 2024-08-18, 18:53 1
Widać że ustawka w wy się podniecacie
Zgłoś
rybsony 2024-08-18, 18:59
Polak_mały napisał/a:

Ustawka?

Dokładnie tak Sherlocku
Zgłoś
Andrzejas 2024-08-18, 18:59
@Sztruks: W którym miejscu to dokładnie widzisz? I skąd pomysł, że to ma coś wspólnego z bijatyką patusów?

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
żmij 2024-08-18, 19:14
smc napisał/a:

Dopóki leży na ziemi, to jest cięższa. Leci dopiero, gdy jest lżejsza. Dlatego mi nikt nie wmówi.

Czyli sam przyznajesz, że lata maszyna lżejsza od powietrza.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
smc 2024-08-18, 19:26
Lata cięższa, która się staje lżejsza. Jak wyląduje, to znowu jest cięższa. Nierozumiem jak to działa.
Zgłoś
Baronessa 2024-08-18, 20:41 3
Na 100% fejk, bardzo dobrze wykonany przez profesjonalistów.

Balon za szybko zostaje napompowany i zbyt szybko się unosi. Lina przywiązana do balona pojawia się z nikąd. Poza tym przy wykonaniu tego typu prawdziwej akrobacji wystąpiło by zbyt duże prawdopodobieństwo uderzenia głową o chodnik.

Prawdopodobnie scena z panną pociągniętą za linę została nakręcona w profesjonalnym kaskaderskim green roomie, potem panna została nałożonana na scenerię miejską, a balon został wygenerowany przez AI i również wklejony.
Zgłoś
jarzyna 2024-08-18, 20:50
Dobra ustawka to by była jakby ona spadła
Zgłoś
~Dostojny 2024-08-18, 21:32
Baronessa napisał/a:

Na 100% fejk, bardzo dobrze wykonany przez profesjonalistów.
Balon za szybko zostaje napompowany i zbyt szybko się unosi. Lina przywiązana do balona pojawia się z nikąd. Poza tym przy wykonaniu tego typu prawdziwej akrobacji wystąpiło by zbyt duże prawdopodobieństwo uderzenia głową o chodnik.
Prawdopodobnie scena z panną pociągniętą za linę została nakręcona w profesjonalnym kaskaderskim green roomie, potem panna została nałożonana na scenerię miejską, a balon został wygenerowany przez AI i również wklejony.

Skąd pomysł, że balon zostaje napompowany?

Lina jest z lewej strony - nie pojawia się znikąd.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Bodziosowy111 2024-08-18, 21:46
Widać odrazu ze to AI, jednak stare pryki z sadola zostają w tyle i dają się roboć na takie filmiki
Zgłoś
lysy-72 2024-08-18, 22:04
To olimpijska dyscyplina?
Zgłoś
PabloSkills 2024-08-19, 0:20
Tak to jest jak się z murzynem gada.
Zgłoś
Andrzejas 2024-08-19, 2:27 2
@sothis: @Piecu88: @Metyl30: @Bodziosowy111: No ale po czym to widać, że to AI? Wszyscy spece tacy mądrzy! "widać przecież, widać, widać!"
K🤬a, gdzie? Która klatka, który piksel? Gdzie mam patrzeć i na co, żeby to zobaczyć?

@żmij: Takie filmy, jak ten z Zeleńskim to ja sobie Faceswapem od zeszłego roku na swoim kompie robię. Z kompletnym amatorem nie rozmawiasz. Nie znam się na lataniu balonem, ale o obróbce wideo coś tam wiem. A palniki na twoim filmie też są wygaszone od 2:40...

Ja rozumiem, że dzisiaj co raz trudniej to odróżnić, ale jakoś jedni widzą to od razu, a drudzy wcale i doszukują się prędzej reżyserowanej akcji kaskaderów w co jestem w stanie uwierzyć.

@velture Cho no tu, proszę. Weź się też wypowiedz, bo drama jest.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
sothis 2024-08-19, 7:52 1
Andrzejas napisał/a:

@: @: @: @: No ale po czym to widać, że to AI? Wszyscy spece tacy mądrzy! "widać przecież, widać, widać!"
K🤬a, gdzie? Która klatka, który piksel? Gdzie mam patrzeć i na co, żeby to zobaczyć?
@: Takie filmy, jak ten z Zeleńskim to ja sobie Faceswapem od zeszłego roku na swoim kompie robię. Z kompletnym amatorem nie rozmawiasz. Nie znam się na lataniu balonem, ale o obróbce wideo coś tam wiem. A palniki na twoim filmie też są wygaszone od 2:40...
Ja rozumiem, że dzisiaj co raz trudniej to odróżnić, ale jakoś jedni widzą to od razu, a drudzy wcale i doszukują się prędzej reżyserowanej akcji kaskaderów w co jestem w stanie uwierzyć.
@ Cho no tu, proszę. Weź się też wypowiedz, bo drama jest.

A bo ja wiem jak Ci to wytłumaczyć ? Było kilka teorii w wątku. Nie wiem, kojarzy mi sie z różnymi wytworami AI a nie bardzo z prawdziwymi nagraniami i tyle. Pooglądaj filmy tworzone przez sztuczna inteligencję, te lepsze, to po jakimś czasie pewnie będziesz łapać który film robiła. Ale to przez chwile, bo AI sie rozwija i pewnie nie da sie niedługo odróżnić. Chociaż w sumie juz pewnie sie nie da.
Zgłoś
atbi 2024-08-19, 9:16
Polak_mały napisał/a:

Ustawka?

100% ustawka
Ona miała kostkę owiniętą szeroka miękką taśmą a do niej przypięty karabinek przez który swobodnie chodziła lina. Po cholerę ktoś miał by tak to montować?
Gdyby chciała tylko pilnować balonu to bu miała pine w rękach a nie jak bungee do nogi...
Zgłoś
ANALizator777 2024-08-19, 9:22
O j🤬a! Ciekawe czy się zesrala w gacie

[ Dodano: 2024-08-19, 09:26 ]
O j🤬a! Ciekawe czy się zesrala w gacie

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie