Dupcenie dzieci to tradycyjny katolicki rytuał od pierwszego dnia powstania kościoła rzymsko-katolickiego.
Księża j🤬i dzieci, jebią i będą j🤬 dopóki będzie istniał KK. Jedyne co można zrobić to zdelegalizować to zbójecką organizację a wszystkich księży pedofilów zamknąć w kryminale na dożywociu.
Czemu księża tak bardzo polubili pedofilię? Bo to są chore pojeby, które delektują się przemocą.
J🤬i degeneraci, psychole którym staje tylko gdy krzywdzą słabszych.
Księdzu pedofilowi bryka tylko jak pomyśli o przemocy i że wsadza w dupę bezbronnemu ministrantowi, który płacze.
Wiele razy zastanawiałem się z czego to wynika, że większość księży to homoseksualiści a pozostali to pedofile.
Wywnioskowałem, że te zwierzęta traktują stan kapłański jako schronienie.
Dorosły mężczyzna, który nie interesuje się c🤬kami wzbudza zainteresowanie. Celibat to bardzo dobre alibi, które pozwala odcinać dyskusje dlaczego młody chłop nie interesuje się kobietami.
Dzięki temu mogą śmiało w kościelnym zaciszu oddać się swoim zwyrodniałym chorym dewiacjom seksualnym a na co dzień powtarzać, że nie dupczą lasek bo pam buk tak kazał.
KK jest największy gej & pedofila club świata. Jak do niego wejdziesz to dostajesz z automatu kartę "wyjdź z więżenia".
Dzięki niemu możesz spełniać swoje odrażające patologiczne seksualne dewiacje, jeździć naj🤬y autem, kraść i oszukiwać bez obawy, że pójdziesz siedzieć.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
czarna fortunatakich jak ty zjadam na śniadanie biedaku
Właśnie o tym pisałem, znowu to potwierdziłeś. Nie trzymasz ciśnienia i robisz z siebie idiotę.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Wywnioskowałem, że te zwierzęta traktują stan kapłański jako schronienie.
Dokladnie, a ze przykrywka jest spalona to teraz ewakuuja sie na okręt LBGT. By tam pod pretekstem edukacji sexualnej nie tylko mieć dostęp do dzieci ale i dodtakowo tresowac nowy narybek. wmawiajac ze te pop🤬lone zboczenia sa normalne i trzeba je zaakceptować.

ten kraj zawsze był katolickim ciemnogrodem
A co tu jest takiego ciemnego?Że wierzą w jakiegos pustynnego bozka i dają się robi w ciula karabasowi?
Na zachodzie sa wrózki, plaskoziemcy, antyszczepionkowcy, jakies pop🤬lone sekty. Szerzy sie wtórny analfabetyzm, a ludzie nie mają pojęcia o świecie. Do tego jeszcze sprosili do siebie różnej maści pasożyty społeczne, zamachowcó i nadali przywileje zboczeńcom.
Wychodzi wiec ze u nas mniejszy ciemnogród.
"To bardzo dobry ksiądz był. Ładnie śpiewał..."
No k🤬a uniewinnijmy go bo śpiewał ładnie!!!
C🤬j że skrzywdził tyle dzieci. Ale ładnie śpiewał.
A te stare k🤬y niech z nim do pudła idą. Będzie im w celi raźniej...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonja ,osobiście pamiętam pedagoga, który naprawde byl p🤬lnięty w tym zakresie,
ale że trenowałem judo, to się do mnie nie przyp🤬alał
poniekąd dobry temat dla padlinożerców,
jakby żydzi lub muzeumanie podobnie nie postępowali,
a tęczowi dopiero szukali metod,
,,jak bezpiecznie wyr🤬ać sześciolatkę...sześciolatka,,
P🤬lone katolickie świętobliwie k🤬y
łykasz jak k🤬a spermę, tyle w temacie
Tego ładnie śpiewającego c🤬ja ukrzyżować po chrześcijańsku a te stare baby j🤬 prądem. Tępe,zaściankowe stare pokolenie. Jak te wszystkie stare k🤬iszcza zdechną to może wreszcie w Polsce się coś na lepsze ruszy.
tyle w tobie miłości i dobrych myśli,
nie znasz faktow, bo opierasz się na jednym źródle,
a już wydałeś wyrok
k🤬a, niezwykle inteligentny z ciebie typo
,Na temat' to chyba portal Lisa? Zastanawiam się gdzie ci wszyscy dziennikarze byli przed 2016 ? Taki Sekielski np to w głowie miał złote pociągi wtedy, Lis ? Nawet się na ten temat nie zająknął. Czy może tuszowali te sprawy? Jak JP2 .a może za Tuska nie można było o tym pisać? A może teraz jest takie polityczne zapotrzebowanie i politrucy się uaktywnili
Jeszcze napisz, że to wina dziennikarzy, że przez dziesiątki lat księża r🤬ali dzieci.