👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kastrować dewiantów a księży w czasie składania ślubów kapłańskich chcą celibatu wycinać narzędzie potencjalnego grzechu ,ciekawe ilu byłoby chętnych

r061071 napisał/a:
kastrować dewiantów a księży w czasie składania ślubów kapłańskich chcą celibatu wycinać narzędzie potencjalnego grzechu ,ciekawe ilu byłoby chętnych
Jestem za pedałom tez obcinac. Uzywaja go niewłasciwie.
poligon6 napisał/a:
Jestem za pedałom tez obcinac. Uzywaja go niewłasciwie.
to co ty poczniesz biedaku

r061071 napisał/a:
to co ty poczniesz biedaku
Z toba niz już nie pocznę, skoro cię tak uraził ten tekst i wziąłes go sobie do seraca i obraziłes się o pedałów.

r061071 napisał/a:
dla pewnosci jestem heteroseksualny i nie boję sie przyznać ze pochodze z bardzo katolickiej rodziny chodze do koscioła przynajmniej raz w tygodniu jeszcze cos ci przekazac jestem przeciwnikiem narzucania woli inaczej myslącym nigdy nie głosowałem na żadną partie krytykuje bez wyjatku od prawa do lewa jesli na to zasługują w mojej subiektywnej opini tacy jak ty niszczą kosciół od ktorego wszyscy sie odwrócą
Czasem uda Ci się napisać coś śmiesznego, ale ogólnie to widać że masz problem z samodzielnym myśleniem i nie trzymasz ciśnienia. Efektem tego jest to że robisz z siebie idiotę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie