📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

Ja jak chodziłem kiedyś do LO to biurko zawsze stało na drewnianym podejście. Mieliśmy babę od Niemieckiego - taką jędzę, której nikt nie lubił. Na tłusty czwartek miała oblizane pączki, ale największą radochę dawało nam podstawienie jej pułapki na myszy koło biurka - tak żeby widziała. Mówiliśmy, że po klasie gonią myszy. Było po lekcji
Jeden z kolegów potem miał problem, że się nad nią znęcamy psychicznie. Szkoda, że to były czasy aparatów VGA za milion kieszonkowego

Jeden z kolegów potem miał problem, że się nad nią znęcamy psychicznie. Szkoda, że to były czasy aparatów VGA za milion kieszonkowego

Masterof napisał/a:
to wstawiłbym fotkę z targów gadów, na której w jednej łapie dzierżę jednego węża, w drugiej kolejnego i trzeciego mi typ na szyję zakłada.
"Błękitna Ostryga"? czy jakoś tak się ten lokal nazywał???

Ktosiu_1 napisał/a:
"Błękitna Ostryga"? czy jakoś tak się ten lokal nazywał???
Czy wy homosie zawsze w temacie, gdzie jest wyraz wąż, kakao, drut, kolejarz, grota musicie wrzucać swoje wspomnienia?

Masterof napisał/a:
wąż, kakao, drut, kolejarz, grota
Ok, jestes pedalem i lubisz pisac o penisach - mozesz juz przestac, rozumiemy aluzje
Masterof napisał/a:
Czy wy homosie zawsze w temacie, gdzie jest wyraz wąż...
Wyluzuj, jesteś na Sadistic a nie na forum ofiologicznym i tak mi się jakoś skojarzyło.
Jak czujesz się urażony to sorry!

a tak przy okazji, skończyło się happyendem?

rzuć fotki albo filmik na harda materiał własny jest wysoko piwkowany
Znając Amerykę to zaraz koleś zgarnie milion odszkodowania i będzie klepał murzynki po dupie popijając drina
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie