Jaki pasztet jedna i druga niczego sobie, zależy co kto lubi. Osobiście wybrałbym ta białą, bo mi się podoba, ale ta latino też niczego sobie, apetyczny ma tyłek.

Taaa, lepsza anoreksja, która wesoło stuka kośćmi jak się z nią bawisz

Kapral Poproszek napisał/a:
Jaki pasztet jedna i druga niczego sobie, zależy co kto lubi. Osobiście wybrałbym ta białą, bo mi się podoba, ale ta latino też niczego sobie, apetyczny ma tyłek.
Tzn. gustujesz w pasztetach?
@Mar0 ty to sobie lepiej faceta znajdź. Bo p🤬lisz jak potłuczony. Znałem jednego ciula o ksywie maro nie wspominam go dobrze.
To czy pasztet czy nie, schodzi na drugi plan. Ważne, że to latynoska - na 90% ma HIV i na 100% cię okradnie. Unr🤬able.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@Kapral Poproszek
Maro to moja ksywa na necie[tylko i wyłącznie], a napisałem tak, bo z kontekstu twojej pierwszej wypowiedzi wynika, że obie według Ciebie to pasztety "Jaki pasztet jedna i druga niczego sobie" zakumaj czacze.
PS.Ja tak to rozumiem.
Maro to moja ksywa na necie[tylko i wyłącznie], a napisałem tak, bo z kontekstu twojej pierwszej wypowiedzi wynika, że obie według Ciebie to pasztety "Jaki pasztet jedna i druga niczego sobie" zakumaj czacze.
PS.Ja tak to rozumiem.
kijem przez szmatę bym nie tknął tej latynoski!!!
podpis użytkownika
Chcesz zobaczyć mój opis? - Wciśnij F13.

no k🤬a, jak można p🤬lić, że ta latynoska to pasztet. Pener, jakby Ci tylko dała, to byś p🤬lił bez namysłu, o ile masz czym
Gwoli ścisłości, latynoska nie jest gruba, one po prostu mają taką budowę. Osobiście uważam, że jest mega seksowna
PS. Cellulit nie ma nic wspólnego z nadwaga, od taka po prostu 'uroda', niektórych kobiet.

Gwoli ścisłości, latynoska nie jest gruba, one po prostu mają taką budowę. Osobiście uważam, że jest mega seksowna

PS. Cellulit nie ma nic wspólnego z nadwaga, od taka po prostu 'uroda', niektórych kobiet.