📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:33

daniel1040 napisał/a:
Mam w dupie co robią z tym księdzem, nikogo nie krzywdzą więc co mnie to - ale tutaj macie idealny przykład tego co wszyscy pochwalający to chcieli czyli państwo policyjne.
Czekam na wbijanie do domu policji aby sprawdzić czy się odpowiednio podtarłem.
albo wam na wigilie wbiją bo za dużo osób i łamanie obostrzeń Plandemicznych
Policja nie wbiła tam od tak tylko inni księża podobno wezwali żeby się pasożyta pozbyć. Więc w sumie to kościoła nie ruszyli tylko jakiegoś sekciarza bardziej. Poczytać czym to było a potem komentować
tihomax napisał/a:
Policja nie wbiła tam od tak tylko inni księża podobno wezwali żeby się pasożyta pozbyć. Więc w sumie to kościoła nie ruszyli tylko jakiegoś sekciarza bardziej. Poczytać czym to było a potem komentować
a to nie było tak?
pomorska.pl/policja-weszla-na-msze-w-poznaniu-i-wyprowadzila-ksiedza-b...
Ale nie wiem, nie znam się, nie lubie danonków.
w sumie to zna się ktos na arkanach kościoła chreścijańskiego i może powiedzieć co robił źle ten ksiądz w oczach innych sobie podobnych? Pytam z ciekawości
Moim zdaniem to "rodobożanie" ich nasłali. Bo katole, i ich inne odłamy. Okupują słowiańszczyznę już ponad 1000 lat.

Gdzie jest "KRZYŻ" dzięki temu PiS doszło do władzy teraz macie nauczkę co ten wasz Kaczyński znaczy:) władza absolutna, mogą robić co chcą A wy na nich głosujcie. Niedługo będziemy pierwsi na świecie z covidem tak nas przygotowali przez te parę miesięcy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie