Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:33
konto usunięte 2020-10-19, 18:12 1
daniel1040 napisał/a:

Mam w dupie co robią z tym księdzem, nikogo nie krzywdzą więc co mnie to - ale tutaj macie idealny przykład tego co wszyscy pochwalający to chcieli czyli państwo policyjne.

Czekam na wbijanie do domu policji aby sprawdzić czy się odpowiednio podtarłem.

albo wam na wigilie wbiją bo za dużo osób i łamanie obostrzeń Plandemicznych

Policja nie wbiła tam od tak tylko inni księża podobno wezwali żeby się pasożyta pozbyć. Więc w sumie to kościoła nie ruszyli tylko jakiegoś sekciarza bardziej. Poczytać czym to było a potem komentować
Zgłoś
daniel1040 2020-10-19, 18:16 1
tihomax napisał/a:

Policja nie wbiła tam od tak tylko inni księża podobno wezwali żeby się pasożyta pozbyć. Więc w sumie to kościoła nie ruszyli tylko jakiegoś sekciarza bardziej. Poczytać czym to było a potem komentować

a to nie było tak?
pomorska.pl/policja-weszla-na-msze-w-poznaniu-i-wyprowadzila-ksiedza-b...
Ale nie wiem, nie znam się, nie lubie danonków.

w sumie to zna się ktos na arkanach kościoła chreścijańskiego i może powiedzieć co robił źle ten ksiądz w oczach innych sobie podobnych? Pytam z ciekawości
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-19, 18:19 2
Akcja od: 1:37:15

Zgłoś
purunkpustunk 2020-10-19, 18:21
Moim zdaniem to "rodobożanie" ich nasłali. Bo katole, i ich inne odłamy. Okupują słowiańszczyznę już ponad 1000 lat.
Zgłoś
Nabs 2020-10-19, 18:23 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
oshi28 2020-10-19, 18:26
Aż łezka mi się w oku zakręciła
Zgłoś
bobek833 2020-10-19, 18:27 1
Te to było Zajebiste oby więcej takich akcji
Zgłoś
Mikser19 2020-10-19, 18:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
daniel1040 2020-10-19, 18:30 2
Zgłoś
SuchyHarry 2020-10-19, 18:34 8
Zgłoś
hdposter 2020-10-19, 18:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-19, 18:38
Zgłoś
dominik283 2020-10-19, 18:43
Gdzie jest "KRZYŻ" dzięki temu PiS doszło do władzy teraz macie nauczkę co ten wasz Kaczyński znaczy:) władza absolutna, mogą robić co chcą A wy na nich głosujcie. Niedługo będziemy pierwsi na świecie z covidem tak nas przygotowali przez te parę miesięcy...
Zgłoś
Nabs 2020-10-19, 18:46 4
Zgłoś
Pralpunkt 2020-10-19, 18:50 1
Rocznica zabójstwa Ks. Popiełuszki
Teraz wchodzą na mszę
Wracają lata 80 - siatę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem