ra0mir napisał/a:
Rozumiem, że maseczek nie mieli i ktoś podpie**olił?
Poznań i wszystko jasne
z tym Poznaniem to se kur... uważaj fraj..rze
Cos mi sie nie wydaje, żeby to było nagranie w celach transmisji live. Nagrywali, bo podejrzewali, że bedzie akcja. Połowę kadru zajmują drzwi. Przypadek?
sami głosowali na PISiorków POwców itp k🤬y a teraz się dziwią xD jeszcze na nabożeństwach głosujcie na tych na tamtych xD Brawo xD
Bodziosowy111 napisał/a:
z tym Poznaniem to se kur... uważaj fraj..rze
O k🤬a xD idź się nap🤬lać typie za jakąś dziurę w Polsce

Miasto patusów, którzy nic nie osiągnęli poza tym, że gdzieś się z p🤬dy wykluli

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim

wyciągneli za fraki katabasa .. coś pięknęgo, aż mi się wilgotny zrobił
tontorek napisał/a:
K🤬a Raj dla moich oczu
jeżeli cieszy cie to, że komukolwiek są odbierane prawa do normalnego funkcjonowania. To już sie nie mogę doczekać aż Ci sie wp🤬lą te skundlone psy na chate jak będziesz siedział ze swoją matką i pił herbatkę no i zawiną Cie za to, że nie masz prawa tego robić bo nie jesteś tam zameldowany. W roli ścisłości

podpis użytkownika
poker better than life
Ale mi sie to podoba. Za szmaty i wyp🤬dalać z pedofilem !!!
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Prawidłowo jechać z tą czarną mafią pedofilską

podpis użytkownika
Luja
Oho, widzę, że szambo wybiło na Sadolu. Nie zdawałem sobie sprawy, że jest tu tylu kretynów zamordystów, którzy popierają łamanie praw człowieka i budowę państwa policyjnego. Podoba wam się to? Poj🤬o was?
tontorek napisał/a:
Dla moich też, pajacykuK🤬a Raj dla moich oczu

* a wy zj🤬e lewaki podniecające się tym filmem.... błahahahaaa debile . Mam wrażwnie że wy chromosomów to nie macie nawet 10-ciu