Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hyperion 2020-10-19, 18:52
Ale to zajebiste! Wszystkich kultystów powinno się zamknąć.
Zgłoś
Bodziosowy111 2020-10-19, 19:02
ra0mir napisał/a:

Rozumiem, że maseczek nie mieli i ktoś podpie**olił?
Poznań i wszystko jasne

z tym Poznaniem to se kur... uważaj fraj..rze
Zgłoś
matzwo122 2020-10-19, 19:02
Cos mi sie nie wydaje, żeby to było nagranie w celach transmisji live. Nagrywali, bo podejrzewali, że bedzie akcja. Połowę kadru zajmują drzwi. Przypadek?
Zgłoś
Asuritta 2020-10-19, 19:23
sami głosowali na PISiorków POwców itp k🤬y a teraz się dziwią xD jeszcze na nabożeństwach głosujcie na tych na tamtych xD Brawo xD
Zgłoś
Black Snake 2020-10-19, 19:23 2
Bodziosowy111 napisał/a:

z tym Poznaniem to se kur... uważaj fraj..rze

O k🤬a xD idź się nap🤬lać typie za jakąś dziurę w Polsce Ale trzeba być debilem by tak reagować jak ty Nie byłem w Poznaniu, nie znam stamtąd nikogo, ale po tym co napisałeś właśnie zrobiłeś mi wyobrażenie Poznania
Miasto patusów, którzy nic nie osiągnęli poza tym, że gdzieś się z p🤬dy wykluli Brawo!

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
programista4k 2020-10-19, 19:26
za komuny też prześladowano księży.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-19, 19:29 1
wyciągneli za fraki katabasa .. coś pięknęgo, aż mi się wilgotny zrobił
Zgłoś
RAZAK 2020-10-19, 19:43 5
tontorek napisał/a:

K🤬a Raj dla moich oczu

jeżeli cieszy cie to, że komukolwiek są odbierane prawa do normalnego funkcjonowania. To już sie nie mogę doczekać aż Ci sie wp🤬lą te skundlone psy na chate jak będziesz siedział ze swoją matką i pił herbatkę no i zawiną Cie za to, że nie masz prawa tego robić bo nie jesteś tam zameldowany. W roli ścisłości Wyj🤬e mam na kościół Wyj🤬e mam na każdą religie, ale każdy kto popiera nasz rząd i to co robią te psy za 2.5k miesięcznie niech zdycha jak ż🤬dzi w Auschwitz Dajcie sobie dalej zakneblować mordy i tłumaczcie to sobie tak ( wole założyć niż sie kłócić i mieć problemy) J🤬 Was wszystkich zniewolone k🤬y

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
pajdaq 2020-10-19, 19:54
Przepiekny film
Zgłoś
jur 2020-10-19, 19:55 2
Ale mi sie to podoba. Za szmaty i wyp🤬dalać z pedofilem !!!

podpis użytkownika

Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Zgłoś
tukanisko74 2020-10-19, 19:58
Jest nadzieja!!!

podpis użytkownika

XXX
Zgłoś
luja27 2020-10-19, 20:01 1
Prawidłowo jechać z tą czarną mafią pedofilską

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
Nemrod90 2020-10-19, 20:27 5
Oho, widzę, że szambo wybiło na Sadolu. Nie zdawałem sobie sprawy, że jest tu tylu kretynów zamordystów, którzy popierają łamanie praw człowieka i budowę państwa policyjnego. Podoba wam się to? Poj🤬o was?
Zgłoś
janlew 2020-10-19, 20:39
tontorek napisał/a:

K🤬a Raj dla moich oczu

Dla moich też, pajacyku Mamy tu suspendowanego ksiądźa a więc z zakazem odprawiania mszy, do tego usuniętego z zakonu, i do tego atakującego władze cywilne. Na wezwanie zakonu przybywają strażnicy miejscy (dziś policja) i rozwiązują problem. Sercu brakuje tradycyjnego ślectwa inkwizytorskiego, i procesu oraz wyroku władz świeckich, zakończonego widowiskową karą. Noooo... ale i tak wszystko Ad maiorem Dei gloriam!!!
* a wy zj🤬e lewaki podniecające się tym filmem.... błahahahaaa debile . Mam wrażwnie że wy chromosomów to nie macie nawet 10-ciu
Zgłoś
artist123 2020-10-19, 20:47
na bank pedofil !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie