Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Yolanda 2023-03-24, 19:30 5
Ktoś tu ma ostatni dzień pracy.
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-03-24, 20:15 5
Zmieńcie nazwę na "Fundistic"
Zgłoś
zdrowoyebne 2023-03-24, 20:25
Wiadome ze ustawka.nie widzial kamery i nie widzial ze koparka czeka.jeszcze zdaryzli hak doczpeic.wiadome ze swiezy i pusyt toiu toy pewnie
Zgłoś
Cipczan 2023-03-24, 20:26
Dawno takiego gówna nie widziałem. Jakby to był pierwszy wrzut to OK. Fladzię poj🤬o do cna.
Zgłoś
ejaemil 2023-03-24, 20:51 1
Dobrze, ze nieustawione
Zgłoś
SkoPio1 2023-03-24, 21:00 2
Jak można dać ujemne piwo?
Zgłoś
Kici-Kici 2023-03-24, 21:30
O k🤬a, ale słabe.
Cringe zaczyna mutować...
Zgłoś
Juzwa 2023-03-24, 22:09 2
zdrowoyebne napisał/a:

Wiadome ze ustawka.nie widzial kamery i nie widzial ze koparka czeka.jeszcze zdaryzli hak doczpeic.wiadome ze swiezy i pusyt toiu toy pewnie

Ja p🤬le, co ty chcesz?

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
F................a 2023-03-25, 1:56 1
Już myślałam że fejk.
Zgłoś
smc 2023-03-25, 13:24 1
Niech sra w domu, a nie kradnie czas pracodawcy. U mnie w robocie kible są pozamykane, poza przerwą 10.00 do 10:20
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-03-26, 10:53 1
Cipczan napisał/a:

Dawno takiego gówna nie widziałem. Jakby to był pierwszy wrzut to OK. Fladzię poj🤬o do cna.

Flodzi odj🤬o już dawno, ale zwróć uwagę, że prawie 300 (na moment pisania tego komentarza) osób postawiło za to piwo... K🤬a, za rolkę z FB, shorta z YT, czy tam innego Tiktoka. C🤬jowa inscenizacja, wykonanie jeszcze gorsze, żenada dla niedorozwiniętych nastolatków...

Ja p🤬lę, wnioskuję o usunięcie "materiału" ze względu za niezgodność z tematyką portalu. A każdemu, co dał piwo W5 na 30 dni.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś