📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:50
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

Jak ktoś szuka - Justyna Helcyk, kiedyś z ONR, ale parę lat temu wyszła za mąż i porzuciła działalność partyjną.
bambinizm napisał/a:
Ty się chyba serio zesrałeś. Miej ostatnie zdanie 🫡
@: Wszystko ładnie, pięknie, ale cytaty nie pokleiło. Nie mam jednak z tym kłopotu, bo zdaje się, że adresat tych zacnych uwag też sam nie wie co chce przekazać
Super, ale jak zwykle twoje zdanie się nie za bardzo liczy , i skończ gadać do lustra. Siedź w piwnicy i tam zgnij
Ja chce tylko tego zeby fekalnoksztaltnych wielbiacych allaha u nas w Polsce nie bylo, niech sobie robia bydlo u siebie albo tam gdzie sa otwarte granice - Polska ma byc czysta rasowo i kulturowo. Amen

Prosty napisał/a:
Super, ale jak zwykle twoje zdanie się nie za bardzo liczy , i skończ gadać do lustra. Siedź w piwnicy i tam zgnij
Zesrałeś się
Boże jakie to płytkie. Nawet kilku słów na pamięć ciężko się nauczyć, a chce umoralniać innych.

Prosty napisał/a:
Dalej dzbanisz
A ty jeszcze nie wytarłeś dupy
bambinizm napisał/a:
A ty jeszcze nie wytarłeś dupy
No i wiedziałem ty to zwykły klaun jesteś, pewnie cie bili na osiedlu. Idz stąd

Aaltonen napisał/a:
Nie wiem czy KATOZ🤬BY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW. W sumie podobna sekta.
Gdzie sieją takich kretynów ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie