Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-11-15, 15:04 4
Bo Rosja... To Rosja i c🤬j, po prostu. Osobiście nie popieram takiego czegoś, ale z drugiej strony, przydałaby się co niektórym.
Zgłoś
janlew 2018-11-15, 15:07 37
To akurat jest normalne, i tak powinno być jeśli zasłużył
Zgłoś
maniekboy 2018-11-15, 15:09 25
Matka nie nauczyla kultury, to niech nauczycielka nauczy
Zgłoś
chocho 2018-11-15, 16:39 4
Bezstresowe wychowanie to dz🤬ka, ale z drugiej strony jakby mojemu dziecku coś takiego zrobiła to musiałaby wkrótce przejść na rentę.
Zgłoś
MukaPuka 2018-11-15, 16:41 7
jak podrośnie to wróci wyrównać rachunki.
Zgłoś
jasypan 2018-11-15, 16:42 3
Z racji swojego wieku mogę napisać: "kurła kiedyś to było".

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
Essent 2018-11-15, 17:10 1
Jeszcze gnój z łapami do nauczycielki
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-11-15, 17:30 12
kiedyś to by jeszcze podziękował że tak mało , taka prawda, w domu wychowanie bezstresowe, robią dzieciaki co chcą, wchodzą starym na głowę, a w szkole opór i rozczarowanie, kiedyś szkoła wychowywała i było OK, a teraz dzieciaki zamiast nauczycielom mówić dzień dobry to nogi podstawiają i to nagrywają
Zgłoś
basra 2018-11-15, 19:32 1
a w polszy cały czas propaguje się lewacko-zachodznie bezstresowe wychowanie
Zgłoś
zwierzak30 2018-11-15, 20:54
Rosja leczy ADHD. Brawo.
Zgłoś
tycho 2018-11-15, 22:03 29
chocho napisał/a:

Bezstresowe wychowanie to dz🤬ka, ale z drugiej strony jakby mojemu dziecku coś takiego zrobiła to musiałaby wkrótce przejść na rentę.

To jest właśnie przykład rodzica idioty. Gówniarz przeszkadzał na lekcji więc obskoczył wp🤬l, ale zawsze znajdzie się głupawy rodzic, który leci do szkoły robić awanturę zamiast w domu spuścić wp🤬l drugi raz jak to było za starych normalnych czasów. I takim sposobem właśnie gówniarze w szkole robią co chcą, bo wiedzą, że jak coś to głupawy tatuś z mamusią przylecą zrobić awanturę nauczycielowi i więcej go nie ruszy.
Zgłoś
Igorek95 2018-11-15, 22:28
Nie wydaje mi się żeby taki mały pypeć odważył się przeszkadzać w lekcji takiej poj🤬ej babie
Zgłoś
SuchyHarry 2018-11-15, 22:28
I właśnie takie coś powinno wrócić. Co prawda szkołę kończyłem już wtedy, kiedy kar cielesnych typu nap🤬lanka od nauczyciela nie było, ale patrząc na to, jakich pojebów kształci bezstresowe wychowanie, aż się k🤬a prosi, żeby z powrotem to wprowadzić do szkół.
Zgłoś
carti1 2018-11-15, 22:40 1
Kiedyś na lekcji polskiego poszliśmy całą klasą z nauczycielką zabić szpadlem naszego chomika. Był chory i się męczył. Dziś byłaby afera aż po telewizję.
Zastanawiam się czyja to wina, bo niby to my teraz jesteśmy tym pokoleniem które znało wp🤬l, miało szacunek do starszych a jednak te dzieci to nasze (choć sam osobiście się nie zdecydowałem).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem