👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No niech rzuci kamieniem, któremu sie to nie zdarzyło.
Mnie 2 x.
(żywopłot 2 x 20 m)
Mnie 2 x.
(żywopłot 2 x 20 m)
Karkus napisał/a:
Mnie 2 x.
(żywopłot 2 x 20 m)
nigdy w życiu
- czy szlifierką kątową
- czy multitollem
pewne zasady trzeba rozumieć a ta p🤬da ma przewód przed sobą, brawo
zresztą teraz to tylko aku, na h🤬j komu kabel...
Karkus napisał/a:
Mnie 2 x.
(żywopłot 2 x 20 m)
Gratulacje. Gdybyś jeszcze napisał, że to po pijaku, ale jeśli na trzeźwo, to czas pomyśleć o naturalizacji (takiej jak w Seksmisji).
HenrykS. napisał/a:
Gratulacje. Gdybyś jeszcze napisał, że to po pijaku, ale jeśli na trzeźwo, to czas pomyśleć o naturalizacji (takiej jak w Seksmisji).
Ewentualnie aborcja wsteczna by mu pomogła.
PabloSkills napisał/a:
Gdyby baba miała k🤬sa to by go sobie ucięła
To nie byłaby babą.
Ja jakiś dziwny jestem, jeszcze nigdy nie filmowałem siebie w takich prozaicznych sytuacjach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie