jak natura wzywa to nie ma zmiłuj
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojca oszukasz, matkę oszukasz, siostrę, brata tez oszukasz... Ale dupy nigdy nie oszukasz !
konto usunięte
2012-07-06, 13:53
to je legendarna farba do amelnium!
konto usunięte
2012-07-06, 17:08
@up oto przykład tego jak można być pozbawionym myślenia analitycznego. Noe82 odnosił się do etymologii i obecnego znaczenia słowa stolec. To jest - dawniej stolcem nazywano tron, a więc od tego słowa pochodzi stolica. Jakie znaczenie kryje się dzisiaj za słowem stolec chyba tłumaczyć nie muszę?
PS: następnym razem daj więcej emotikonek.
@up Nie, nie dam więcej emotikonek, musisz się sam nauczyć jak je wstawiać zamiast kopiować od innych. Rozumiem, że jesteś dobrym wujaszkiem noe82, skoro wiesz na pewno co miał na myśli, mimo że pełno tu ludzie jebiących na stolicę "bo tak".
Zresztą, nawet jeśli masz rację, to akurat nie myślenia analitycznego mi zabrakło, a co najwyżej nie skojarzyłam tak GÓWNOlotnego dowcipu, przyznać się mogę bez bólu.
Akurat kwestia srania to nie jest nic śmiesznego, bo jak przyciśnie to nie ma zmiłuj...
konto usunięte
2012-07-07, 13:10
@LarrryFoulke ile miałeś z matury z polaka? Bo tak dobrze wiesz co "autor posta miał na myśli"
konto usunięte
2012-07-07, 13:12
konto usunięte
2012-07-07, 13:12
Ogórki kiszone zdrowe, polecam!
konto usunięte
2012-07-07, 13:28
ściąganie gaci przez głowę - poezja
konto usunięte
2012-07-07, 13:29
@nieodwracalne więcej niż Antoni Libera, Marcin Król i (teoretycznie) Wisława Szymborska
@ZabójczaMama - tylko nie zesraj się ze złości

.
P.S. zdanie "następnym razem wstaw więcej emotek" prawdopodobnie ironicznie sugeruje że po prostu ich nadużywasz.
konto usunięte
2012-07-07, 14:51
konto usunięte
2012-07-07, 14:53
wybaczcie zabójczejmamie... może po prostu ma cieczkę. W tym czasie i tak nie zrozumie, co do niej mówicie...