👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no i zapomnieli o najwazniejszym grzechu narodowym
-posiadasz wlasne zdanie i przekonania i nie boisz sie ich okazywac
-posiadasz wlasne zdanie i przekonania i nie boisz sie ich okazywac

To uczucie gdy ktoś się jara jakąś przynależnością do narodu i różnymi pierdołami, mimo, że nawet nie ma się na to wpływu i równie dobrze mógł byś postować patriotyczne obrazki o Ugandzie bo dotyczy ciebie to w takim samym stopniu i taki sam masz na to wpływ.

To potwierdza niezbicie, że politycy nasi to kosmici a ZSRE to ich mother ship.

Zabawnie się to czyta.
No to teraz proszę wyrzucamy wszystko co niepolskie. Komputerek, smatfona, samochodzik na złom.
Raz, raz - bo ojczyzna w potrzebie
No to teraz proszę wyrzucamy wszystko co niepolskie. Komputerek, smatfona, samochodzik na złom.
Raz, raz - bo ojczyzna w potrzebie

@pietras_ja wydaje mi się, że Litwini chcieli zrobić sobie z Polski państwo wasalne, które pomogłoby im w walkach, ale Jagiełło okazał się bardziej głodny na władzę niż myślano i ostatecznie to jego "gałąź" zrobiła porządek.
No ale masz rację, trochę przesadziłem. Najbardziej mnie dziwi, że dziś Litwini nie wypominają nam, że przed sojuszem z Polską byli ogromnym państwem, a dziś są... no cóż
Owszem, wina nie leży do końca po stronie Polskiej, no ale sam wiesz, nie zawsze łatwiej kogoś oskarżyć...
No ale masz rację, trochę przesadziłem. Najbardziej mnie dziwi, że dziś Litwini nie wypominają nam, że przed sojuszem z Polską byli ogromnym państwem, a dziś są... no cóż

Mam nadzieję że to na górze to nie propozycja nowego regulaminu Sadistica?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie