Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
Przykra prawda o współczesnych grach
konto usunięte • 2012-09-21, 0:37
Krótki a jakże prawdziwy obraz tego jak "pisane" są obecnie gry, na których nasze pociechy (i my) piłują sobie zwoje mózgowe. Autor posiłkując się starym dobrym Quake'iem pokazuje jak niewiele wymagają od nas współczesne produkcje i jak to się robiło kiedyś ... Dorastający w latach 90' wiedzą o co chodzi.

rocket jump ftw!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 1:03 10
legion665 napisał/a:

Dorastający w latach 80' wiedzą o co chodzi.

dorastac to Ty mogles i nawet w 60' a w 80' wiekszosc nie marzyla nawet o posiadaniu komputera, Quake został wydany w 1996 wiec zanim napiszesz coś głupiego zastanów się dwa razy, bo jak dla mnie 1996 to raczej nie lata 80te ale i tak masz piwo bo to prawda że dzisiejsze gry nie wciągają tak samo jak kiedyś, sa maksymalnie uproszczone i zeby przejść cokolwiek z półki nowych tytułów wystarczy poświecić maksymalnie 8h na gre
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 1:17 1
@up

Racja, jebłem się zamiast 9 dałem 8 w opisie w latach 80' to się urodziłem, a dorastanie było ciut później. Tak czy inaczej starszym graczom pozostaje tylko strefa abandonware, współczesne gry robi się praktycznie dla debili :/
Zgłoś
nuker92 2012-09-21, 1:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mc6 2012-09-21, 1:23
jak ktoś gra tylko w gry tego typu to się nie dziwię...
pograjcie jakieś pvp w mmorpg to zmienicie zdanie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 1:37
Nie wiem o co chodzi,O DLC?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 2:07
to nie lepiej już układać puzzle, albo zagrać w chińczyka?;o
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 3:16 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 5:15 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 9:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 10:35 23
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 10:49 32
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 11:43 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 12:19 4
Zgłoś
Magnus 2012-09-21, 13:12 2
Smutna prawda, teraz odpalić jakiegoś FPS'a to na ekranie masz strzałkę którędy iść... Wszystko leci w grafikę, a o wciągającą fabułę ciężko. Gdzieś minął ten czar, sam i tak załapałem się na jego końcówkę, ale na szczęście miałem okazję go poznać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem