Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................r 2014-08-04, 15:56 24
ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie woodstock nasz rodakowy festiwal ,i tak wyjątkowy i ważny bo to nie jest coś co tam sobie że możesz wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest muzyka .
Zgłoś
R................y 2014-08-04, 15:57 5
Bydło też człowiek !
Zgłoś
Fifka 2014-08-04, 16:10 12
Manipulator napisał/a:

ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie woodstock nasz rodakowy festiwal ,i tak wyjątkowy i ważny bo to nie jest coś co tam sobie że możesz wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest muzyka .

Daj już spokój trollu.

Swoją drogą. Myślałem że to bydło wstanie z tej czarnej linii błota (może torfu) którą widać na 3/4 wysokości filmu.
Zgłoś
agent303 2014-08-04, 16:24
Lepiej nie wyobrażaj sobie bo zwoje ci się przegrzeją
Zgłoś
m................s 2014-08-04, 16:38 137
brudstok tu brudstok tam, najwiecej do powiedzenia o nim maja ci ktorych mama nie puscila i musza odreagowac
Zgłoś
T................d 2014-08-04, 17:52 59
"Tak właśnie wyobrażam sobie ludzi na przystanku brudstock"
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Tak samo jak większość baranów jadących po Woodstocku.
Byłem na festiwalu 5 lat temu i o ile nie zaszła jakaś dramatyczna zmiana, to spokojnie można tam jechać nawet z małym dzieckiem. Bezpieczniej jest niż na takim Audioriver.

To co pokazują czasem w TV (taplanie się w błocie, pijane "brudasy") to niewielki odsetek uczestników.
Przez cały pobyt nikt mi nic nie ukradł, nikt mi mordy nie obił, kobiety nie zgw🤬cił. Za to częstowali piwem, żarciem, można było się przysiąść do jakiejś grupki i pogadać.

No ale dalej piszcie że to spęd brudasów, metali i c🤬j wie czego jeszcze. Przecież w Internecie każdy może być ekspertem...
Zgłoś
Fifka 2014-08-04, 18:19 4
Wystarczą mi dwa słowa mojego wujka. "Nigdy więcej".
Zgłoś
wojniz2 2014-08-04, 19:35 5
@Torwald, to byłeś na jakimś innym chyba, bo nie tym w PL. Przecież tam człowiek jedzie się nachlać, naćpać, por🤬ać, spotkać ze znajomymi i tak przez kilka dni. Błoto i muzyka to tylko miłe urozmaicenie. I nie mów, że tak nie jest. To że jakieś ładne hasełka, czy próba podpięcia się pod amerykański festiwal z lat 60, nie zmienia wcale faktu, że jest to po prostu spęd ludzi, chcących tego o czym wspomniałem wcześniej.

I OK. Każdy spędza czas jak chce.
Ale k🤬a, dajcie spokój z pisaniem, że Woodstock to nie wiadomo jakie wydarzenie. Przecież w dowolnym miejscu można zrobić taki sam spęd, gdzie będzie się można nachlać, naćpać i por🤬ać. Zwołać parę kapeli, zapewnić miejsce na weekend, poszukać sponsora i już. Ludzie sami się znajdą.
Zgłoś
s................m 2014-08-04, 19:49 2
LordMrok napisał/a:

Tak właśnie wyobrażam sobie ludzi na przystanku brudstock

pojedź tam bo masz słabą wyobraźnię, nikt Cię tam nie pobije.
Zgłoś
rapid166 2014-08-04, 21:27
@ Fifka - to k🤬a na tym bazuj i stul dziób.
Zgłoś
n................o 2014-08-05, 1:06 3
Zgłoś
uneventful 2014-08-05, 2:50
"opis poszedł taplać się w błocie"
Zgłoś
CahirAepMawr 2014-08-05, 3:01 21
K🤬a sracie się o ten woodstock jakby tam matki wam obrażali. Jesteście po prostu zj🤬i. Przeszkadza wam piłka nożna, MMA, ASG, WWE, a k🤬a co będę wymieniał bo wszystko wam przeszkadza, wszystko to pedalstwo i c🤬j żadnego argumentu dlaczego tak jest. Najlepiej jakby siedział na dupie przed kompem i nic nie robił, wtedy użytkownik sadistica jest zadowolony.
Zgłoś
krz2 2014-08-05, 3:03 2
Szczota napisał/a:

K🤬a sracie się o ten woodstock jakby tam matki wam obrażali. Jesteście po prostu zj🤬i. Przeszkadza wam piłka nożna, MMA, ASG, WWE, a k🤬a co będę wymieniał bo wszystko wam przeszkadza, wszystko to pedalstwo i c🤬j żadnego argumentu dlaczego tak jest. Najlepiej jakby siedział na dupie przed kompem i nic nie robił, wtedy użytkownik sadistica jest zadowolony.

hehe, no
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie