Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:35
Przystanek Woodstock wcale nie jest brudny... :P
konto usunięte • 2013-08-05, 17:55
Akurat minęła tegoroczna edycja Przystanku Woodstock, więc przytoczę pewną opowiastkę na jego temat. Zasłyszana od wolontariuszy - Pokojowy Patrol, czy jak to się tam zwie...

A więc koledzy z Patrolu rozmawiali sobie w godzinach wczesno porannych, bo nie mieli nic innego do roboty - Woodstock o tej porze spał. Zauważyli młodego zwierza, który szedł zadowolony z życia w okolicach tego sławetnego "grzybka". Młodzieniec spojrzał, czy nikt nie patrzy, zdjął gacie i postawił figurkę w błocie pod "grzybkiem". Następnie wsunął spodnie i pomaszerował przed siebie, nadal w świetnym nastroju.
Tego samego dnia, w późniejszych godzinach, koledzy z Patrolu zauważyli dwie dziewczyny taplające się radośnie w błocie. A że byli raczej dobrze wychowani, postanowili podzielić się tym, co widzieli, z nieświadomymi "pływaczkami". Rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
- Sorry, dziewczyny, nie chcę was martwić, ale widzieliśmy jak ktoś wcześniej łamał się do tej kałuży...
- Spier*alaj!
- OK.

Ja osobiście na tym spędzie byłem tylko raz, przez jeden dzień, bez noclegu. Pojechałem w konkretnym celu - na jeden koncert. I wiem, że to nie miejsce dla mnie. A dlaczego?
Przez ponad tydzień po powrocie codziennie czyściłem buty, bo waliły odchodami - na zewnątrz! Wszędzie śmierdziało jak z ToiToia, ale ToiToia nie było nigdzie widać! Jakaś młoda panna wlazła w japonkach w czyjeś odchody...

Ale co ja tam będę psioczył. Widziałem, jaki to syf i wiem, że nie mam tam czego szukać.

Pozdrawiam wszystkich zażywających kąpieli błotnych w uzdrowisku PW.
A jeżeli ktoś ma ochotę pojechać mnie za to, co napisałem, to ch*j mu w co bądź - niech to powie komuś, kogo to obchodzi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 23:05 9
Zastanawia mnie, skąd niektórzy mają takie siano w głowach...? Jakieś problemy osobiste, emocjonalne, egzystencjalne? Przytoczyłem opowieść innej osoby, nie wnikając, czy jest prawdziwa, czy nie. Może jest, skoro takie głosy oburzenia...

Napisałem swoją ocenę tego, co zastałem na miejscu i nikt nie jest zmuszony do czytania, ani tym bardziej wstawiania głupich komentarzy. Jeżeli nie dorośliście do normalnego wypowiadania się, to się nie pogrążajcie takimi bystrymi wypowiedziami.

Pozdrawiam i zdrowia życzę
Zgłoś
Stehlen 2013-08-05, 23:19 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 23:21 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 0:18 9
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 1:19
3/4 "niusów" tu z tvn24 wklejacie... a tak to wielki hejt na tvn.
Zgłoś
wielkiwu 2013-08-06, 1:21 17
Cytat:

Woodstock o tej porze spał

Fake. Woodstock nigdy nie śpi.
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-08-06, 1:21 5
Zgłoś
luczekkk 2013-08-06, 1:23 2
Zgadzam się autorem dodam jeszcze że jeżeli lubi ktoś taki klimat i muzykę to ja świetnie bawiłem się na Festiwalu Legend Rocka który odbył się w tych samych dniach co brudstock i wystąpiły tam prawdziwe gwiazdy i było czystko , bez syfu , kulturalnie
Zgłoś
alfLeso 2013-08-06, 1:24
Taki stary i mama nie pozwoliła na więcej niż jeden dzień ?
Zgłoś
Amavan 2013-08-06, 1:34 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 1:57 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 1:57 4
Hehe, a najlepsze jest to, że jeden z drugim debilem piszą w pocie czoła swoje złote myśli na sadolu, a większość ludzi z Woodstocku ma to w dupie, bo albo tutaj nie wchodzą, albo mają to zwyczajnie w dupie. Wychodziło by na to, że piszecie to dla drugiego debila, żeby lepiej się poczuł, co jest równoznaczne z waleniem konia drugiej osobie. Pedały.
Zgłoś
jacek44 2013-08-06, 2:43 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 3:19 7
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-06, 5:42 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem