Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Przystanek Woodstock wcale nie jest brudny... :P
konto usunięte • 2013-08-05, 17:55
Akurat minęła tegoroczna edycja Przystanku Woodstock, więc przytoczę pewną opowiastkę na jego temat. Zasłyszana od wolontariuszy - Pokojowy Patrol, czy jak to się tam zwie...

A więc koledzy z Patrolu rozmawiali sobie w godzinach wczesno porannych, bo nie mieli nic innego do roboty - Woodstock o tej porze spał. Zauważyli młodego zwierza, który szedł zadowolony z życia w okolicach tego sławetnego "grzybka". Młodzieniec spojrzał, czy nikt nie patrzy, zdjął gacie i postawił figurkę w błocie pod "grzybkiem". Następnie wsunął spodnie i pomaszerował przed siebie, nadal w świetnym nastroju.
Tego samego dnia, w późniejszych godzinach, koledzy z Patrolu zauważyli dwie dziewczyny taplające się radośnie w błocie. A że byli raczej dobrze wychowani, postanowili podzielić się tym, co widzieli, z nieświadomymi "pływaczkami". Rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
- Sorry, dziewczyny, nie chcę was martwić, ale widzieliśmy jak ktoś wcześniej łamał się do tej kałuży...
- Spier*alaj!
- OK.

Ja osobiście na tym spędzie byłem tylko raz, przez jeden dzień, bez noclegu. Pojechałem w konkretnym celu - na jeden koncert. I wiem, że to nie miejsce dla mnie. A dlaczego?
Przez ponad tydzień po powrocie codziennie czyściłem buty, bo waliły odchodami - na zewnątrz! Wszędzie śmierdziało jak z ToiToia, ale ToiToia nie było nigdzie widać! Jakaś młoda panna wlazła w japonkach w czyjeś odchody...

Ale co ja tam będę psioczył. Widziałem, jaki to syf i wiem, że nie mam tam czego szukać.

Pozdrawiam wszystkich zażywających kąpieli błotnych w uzdrowisku PW.
A jeżeli ktoś ma ochotę pojechać mnie za to, co napisałem, to ch*j mu w co bądź - niech to powie komuś, kogo to obchodzi.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-05, 18:07 24
DrOPL napisał/a:

Ja osobiście na tym spędzie byłem tylko raz, przez jeden dzień, bez noclegu. Pojechałem w konkretnym celu - na jeden koncert.

Mama na dłużej nie pozwoliła?
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-08-05, 18:12 28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 18:15 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2013-08-05, 18:34 28
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 18:35 101
Kolega mojego kolegi który kiedyś był na woodstock na jeden dzień bo go mama na dłużej nie puściła, widział gorsze rzeczy.

Proszę Państwa, proszę sobie wyobrazić, że pito tam alkohol oraz palono papierosy!!!! Mało tego, patrol pokojowy stawiał klocka na klacie młodemu człowiekowi który dusił się wymiocinami po seksie analnym z leśnymi zwierzętami...

No normalnie sodomia i gomiria.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 19:09 65
nie polecam woodstocku, padłem tam ofiarą samogw🤬tu.
Zgłoś
sard 2013-08-05, 19:28 16
Zgłoś
kapral 2013-08-05, 19:35 14
nawet nie czytałem, na łudstoku same brudasy. to najprawdziwsza prawda.
Zgłoś
Radysh 2013-08-05, 19:46 1
Przy tylu osobach to nic dziwnego, że syf i lis jest.
W Wa-wie na Wiejskiej siedzi 460 osłów nie wliczając już bodajże 100 padalców z senatu a zasrali życie prawie 36 milionom polaków.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 19:59 6
Mi się to podoba przynajmniej brud zbiera się w 1 miejscu a moje miasto pachnie świeżością .
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 21:07 1
po centymetrze brud sam odchodzi
Zgłoś
sauerps 2013-08-05, 22:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 22:14 16
Hehe.. aż mi się występ Georga Carlina przypomniał (2:32)
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-08-05, 22:43 7
Hejt na woodstock jest w modzie, ale nic z tym nie zrobimy, że rodzice nie chcą niektórych tam puścić ;/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem